Skap italiensk stemning og lag verdens beste pizza hjemme på ditt eget kjøkken! Vardøen viser hvordan du lager den perfekte pizzadeigen og tomatsausen og gir deg oppskrifter på en rekke nydelige pizzaer – tradisjonelle pizzaer som Margherita, Napoletana, Calzone og Quattro stagioni, og mer overraskende varianter som Mikke Mus-pizza, frokostpizza og Pizza nutella. Jan Vardøen deler sine beste tips til steking av pizza, enten det er i vanlig ovn, vedfyt ovn eller i pizza gassovn!
Skap italiensk stemning og lag verdens beste pizza hjemme på ditt eget kjøkken! Vardøen viser hvordan du lager den perfekte pizzadeigen og tomatsausen og gir deg oppskrifter på en rekke nydelige pizzaer – tradisjonelle pizzaer som Margherita, Napoletana, Calzone og Quattro stagioni, og mer overraskende varianter som Mikke Mus-pizza, frokostpizza og Pizza nutella. Jan Vardøen deler sine beste tips til steking av pizza, enten det er i vanlig ovn, vedfyt ovn eller i pizza gassovn!
429,-
Om forfatterenProduktinformasjon
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2015
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202471613
Antall sider: 188
Kategori: Mat og drikke, Kokebøker
Anmeldelser
Sendes fra oss i løpet av 1-3 arbeidsdager
Fri frakt på bestillinger over 299,-
Også Jan Vardøen kommer med en pizzabok i år, Pizza Paradiso, med den freske undertittelen Hvordan lage verdens beste pizza (...) kjærligheten til Italia, bakerovnen og gode råvarer god som røde tråder gjennom boka. Bakerst i boka viser sågar Vardøen hvordan han har bygget sin egen pizzaovn. Han lover at man blir den kuleste pappaen i nabolaget med egenmuret pizzaovn. Agnete Bruns bilder av mat og folk er varme og herlige.
Jan Vardøen er bartender, kokk, båtbygger, snekker, designer, skribent, musiker og gründer mm. Han er innehaver av bl.a. Bar Boca, Hotel Havana, kaffebaren Vespa, pizzarestauranten Paradiso og Night Hawk Diner på Grünerløkka i Oslo. Han driver også baren Smelteverket i den nye Mathallen i Oslo, med Norges lengste bardisk. Den kreative gründeren har mange jern i ilden og enda flere ideer i hodet. Han står bak en rekke boksuksesser, som Tøffe drinker, Tøff mat, Pizza Paradiso og Den store glemmeboka. Sistnevnte har han skrevet sammen med sin kone, Bianca Boege.