Boka er egnet for små og store husholdninger og inneholder alt du trenger å vite om tilberedning av mat for enhver smak og anledning. Første utgave kom i 1968 og har siden da solgt i nærmere 100 000 eksemplarer.
Endelig er Cappelens kokebok på markedet igjen.
Ny redigert utgave - redigert av Aase Strømstad.
Fri frakt på bestillinger over 299,-
Om forfatterenProduktinformasjon
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2001
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202126711
Originaltittel: Boken er utarbeidet på grunnlag av Vår Kokebok
Aase Strømstad er utdannet husstellærer, men har arbeidet i pressen det meste av sitt yrkesaktive liv. Hun var med på å starte matbladene Alt om Mat og Mat og drikke og var matfaglig medarbeider i disse bladene. Hun har vært fast matmedarbeider i KK, har arbeidet i annen ukepresse og har hatt egen matspalte i Dagbladet og Bergens Tidende. Aase Strømstad har skrevet en lang rekke kokebøker og har vært oversetter og redaktør for et hundretalls utenlandskproduserte kokebøker. Hun formidler også sin kunnskap om mat og matkultur gjennom foredrag i ulike fora. For sin innsats på feltet mat og matkultur har hun fått flere priser, bl.a. Ingrid Espelid Hovigs matkulturpris.