Her kan du finne en appetittvekkende forrett som passer til favoritthovedretten din. Eller hvorfor ikke bryte det vedtatte mønsteret? Dropp hovedrett og server gjestene dine tre¿fire småretter isteden. Lekkert og avvekslende.
Her finnes det snadder av sild og laks, skalldyr fra landene omkring Middelhavet så vel som paier, gratenger crostini og en masse herlige grønne retter. Har du lyst til å varte opp med en hel buffet eller koldtbord, er også dette boken for deg. Eller hvis du bare vil finne det lille ekstra å servere til drinken. Hva med pestofylte bifftomater? Provençalske kamskjell? Auberginesalat med valnøtter? Blåskjell med safran? Salviemarinert kalv med parmesan? Eller bøklingmousse på rødbeteseng? Hvitløkfylte sjampinjonghatter? Purre i vinaigrette?
Oversatt av Elvy Karterudseter
Foto: Knut E. Svensson
Carl Butler er tilbake med sine beste småretter.
Her kan du finne en appetittvekkende forrett som passer til favoritthovedretten din. Eller hvorfor ikke bryte det vedtatte mønsteret? Dropp hovedrett og server gjestene dine tre¿fire småretter isteden. Lekkert og avvekslende.