
Ekte grønn mat
Andreas Viestad
Av Andreas Viestad, 2009, Innbundet
Bordet fanger er en herlig bok om matglede og matlaging! Her finner du gode, enkle, utfordrende og sølete oppskrifter på nydelig mat. Du kan fråtse i pasta, fisk, kjøtt, grønnsaker, frukt og - selvfølgelig - masse desserter. Ta det du finner i kjøleskapet og se hva som blir resultatet.
Kunne det smake med en hjemmelaget hamburger med luksustilbehør eller er lat laks tingen? Ønsker du deg en saftig lørdagspizza eller vil du bytte den ut med kylling med 40 hvitløkfedd? Og hvorfor ikke slå til med verdens enkleste sjokolademousse midt i uka?
Fri frakt på bestillinger over 299,-
Andreas Viestad (1973) er en internasjonalt kjent matformidler, kokebokforfatter, skribent og programleder.
Andreas er kjent for sin gode penn og evne til å engasjere og forklare, enten det er dyrking, eksotiske mattradisjoner eller vitenskap. Som suksessrik kokebokforfatter står han bak utgivelser som Bordet fanger (1999), Hvordan koke vann (2005), Smak av krydder (2007), Ekte mat (2011), På grillen (2012), Noe godt hver dag (2013), Julemat(2014), Den store kjøttkokeboka (2015), 90 retter du må kunne (2019) ogGårdsmat fra hjertet av Norge (2020) og Ekte grønn mat (2023).