Akevitten – det norske brennevinet – er vår nasjonale stolthet, vår juledram og en viktig del av vår kulturhistorie.
Under mottoet "Akevitt er kultur" og med inngående kunnskap, introduserer Halvor Heuch, destillatør og produktsjef ved Arcus Produkter, den tradisjonsrike drikken som vi nyter å nyte. Den særegne fatmodning, helbredende virkninger, englenes andel, poteten, krydderne, linieoverfarten – alt er del av akevittens livsløp. I dag er akevitt industri, nytelse og et mangfold av varianter. Forfatteren presenterer dagens akevitt-sortiment i en utfyllende oversikt, og med entusiasme og engasjement deler han tips for servering, mat-tilbehør og hvordan vi egentlig skal smake på de forskjellige akevittene.
Akevitten – det norske brennevinet – er vår nasjonale stolthet, vår juledram og en viktig del av vår kulturhistorie.
Under mottoet "Akevitt er kultur" og med inngående kunnskap, introduserer Halvor Heuch, destillatør og produktsjef ved Arcus Produkter, den tradisjonsrike drikken som vi nyter å nyte. Den særegne fatmodning, helbredende virkninger, englenes andel, poteten, krydderne, linieoverfarten – alt er del av akevittens livsløp. I dag er akevitt industri, nytelse og et mangfold av varianter. Forfatteren presenterer dagens akevitt-sortiment i en utfyllende oversikt, og med entusiasme og engasjement deler han tips for servering, mat-tilbehør og hvordan vi egentlig skal smake på de forskjellige akevittene.
Fri frakt på bestillinger over 299,-
Om forfatterenProduktinformasjon
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2002
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202220877
Antall sider: 224
Kategori: Kultur, religion, kunst, Kunst og kultur
HALVOR HEUCH er sivilingenør i næringsmiddelkjemi og produktutviklingssjef i Arcus Produkter AS. Hans interesse for rakefisk strekker seg over mange år. Forfatteren har sammen med Astri Riddervold utført forskningsforsøk med rakefisk i mindre skala.