Laster...
Av David Frenkiel, Luise Vindahl, 2023, Innbundet
Åh, så godt! – Grønne oppskrifter for travle hverdager og langsom helgekos er en superinspirerende vegetarisk kokebok full av fristende oppskrifter, gode ideer, smarte mattips og overraskende smakskombinasjoner. Her får du enkle, moderne, vegetariske oppskrifter fra hele verden, og rettene kommer alltid med en spennende tvist. Forfatterparet, David Frenkiel og Luise Vindahl, bedre kjent som Green Kitchen Stories, er selv travle småbarnsforeldre og serverer deg grønne, herlige retter til alle ukas anledninger. Her får du nye ideer enten du trenger frokostinspirasjon og digge quick fix-middager til familien, eller du har lyst til å kose deg på kjøkkenet og lage slow food-søndagmiddag til gode venner. Oppskriftene i Åh, så godt!gir deg og familien en rekke nye, lettlagde og grønne hverdagsfavoritter, og setter en ekstra spiss på de lange, deilige helgemåltidene hvor du har tid og lyst til å legge ekstra kjærlighet i maten. Boka gir deg mange nyttige tips om måltidsprepping, slik at hverdagene flyter litt lettere, samt gode tips til smakstilsettere som løfter enhver rett. I tillegg får du råd om sesongtilpasning og forslag til ingrediensbytter, slik at maten kan treffe blink hos alle.
Åh, så godt!er en moderne vegetarisk kokebok hvor smaken står i høysetet. Med disse oppskriftene kan du lage herlige, grønne retter hele uken, samtidig som du har det gøy på kjøkkenet. Gled deg til alt fra himmelske salater og wraps til pizza, spennende pastaretter og hjemmebakte havreflatbrød ... Vi sier bare:Åh, så godt!
Denne utrolig vakre og inspirerende vegetarkokeboka vil du ha liggende fremme på kjøkkenet – og bruke igjen og igjen!
Åh, så godt! – Grønne oppskrifter for travle hverdager og langsom helgekos er en superinspirerende vegetarisk kokebok full av fristende oppskrifter, gode ideer, smarte mattips og overraskende smakskombinasjoner. Her får du enkle, moderne, vegetariske oppskrifter fra hele verden, og rettene kommer alltid med en spennende tvist. Forfatterparet, David Frenkiel og Luise Vindahl, bedre kjent som Green Kitchen Stories, er selv travle småbarnsforeldre og serverer deg grønne, herlige retter til alle ukas anledninger. Her får du nye ideer enten du trenger frokostinspirasjon og digge quick fix-middager til familien, eller du har lyst til å kose deg på kjøkkenet og lage slow food-søndagmiddag til gode venner. Oppskriftene i Åh, så godt!gir deg og familien en rekke nye, lettlagde og grønne hverdagsfavoritter, og setter en ekstra spiss på de lange, deilige helgemåltidene hvor du har tid og lyst til å legge ekstra kjærlighet i maten. Boka gir deg mange nyttige tips om måltidsprepping, slik at hverdagene flyter litt lettere, samt gode tips til smakstilsettere som løfter enhver rett. I tillegg får du råd om sesongtilpasning og forslag til ingrediensbytter, slik at maten kan treffe blink hos alle.
Åh, så godt!er en moderne vegetarisk kokebok hvor smaken står i høysetet. Med disse oppskriftene kan du lage herlige, grønne retter hele uken, samtidig som du har det gøy på kjøkkenet. Gled deg til alt fra himmelske salater og wraps til pizza, spennende pastaretter og hjemmebakte havreflatbrød ... Vi sier bare:Åh, så godt!
Denne utrolig vakre og inspirerende vegetarkokeboka vil du ha liggende fremme på kjøkkenet – og bruke igjen og igjen!
Sendes fra oss i løpet av 1-3 arbeidsdager
Fri frakt på bestillinger over 299,-
David Frenkiel er grafisk designer og har jobbet som magasinart director, kokebokforfatter, fotograf og oppskriftsutvikler. I 2009 startet han sammen med Luise Vindahl livstilsuniverset Green Kitchen Stories.
I årevis har Frenkiel og Vindahl inspirert folk over hele kloden til å lage mer plantebasert mat og leve grønnere, gjennom bøker, apper, nettstedet sitt og sosiale medier.
Luise Vindahl er fra Danmark, født i Helsingør. I 2009 startet hun sammen med David Frenkiel livstilsuniverset Green Kitchen Stories. I 2014 ble hun uteksaminert som dipl. Holistisk ernæringsterapeut ved School of Nutritional Medicine i Stockholm.
I årevis har Vindahl og Frenkiel inspirert folk over hele kloden til å lage mer plantebasert mat og leve grønnere, gjennom bøker, apper, nettstedet sitt og sosiale medier.