En suppedag i uken er som en stor skjefull med kjærlighet, året rundt. Varme, gode og smaksrike supper er mettende og næringsrike, og noe alle vil ha. Her kan det velges mellom vegetarsupper, supper på 15 minutter, supper med fisk eller kjøtt, klassikere med en ny twist og festsupper til mange. Alt en suppenyter ønsker seg, finnes i denne boka.
I tillegg er det oppskrifter på forskjellige typer kraft, og ikke minst godt tilbehør som brød og dipper.
En suppedag i uken er som en stor skjefull med kjærlighet, året rundt. Varme, gode og smaksrike supper er mettende og næringsrike, og noe alle vil ha. Her kan det velges mellom vegetarsupper, supper på 15 minutter, supper med fisk eller kjøtt, klassikere med en ny twist og festsupper til mange. Alt en suppenyter ønsker seg, finnes i denne boka.
I tillegg er det oppskrifter på forskjellige typer kraft, og ikke minst godt tilbehør som brød og dipper.
Ylva Bergqvist er utdannet kokk og økonom. De siste ti årene har hun arbeidet som matstylist og formidler, og laget mer enn 1000 oppskrifter til magasiner og andre kundegrupper.