Veien til Watership Down (Innbundet)

Forfatter:

Bjørn Alex Herrman (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 640
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Watership Down
Oversatt av: Herrman, Bjørn Alex
ISBN/EAN: 9788202588274
Kategori: Romaner for barn
Alder: 10 - 15
Omtale Veien til Watership Down

En fortelling om overlevelse, heltemot, samhold og frihetstrang.

I over 40 år har Veien til Watership Down ligget på salgstoppene verden over og blitt ansett som en av de mest avholdte dyrefortellingene i vår tid.

Richard Adams’ poetiske historiefortelling taler til lesere i alle aldre. Handlingen er lagt til den idylliske engelske landsbygda Berkshire Downs. I en gripende fortelling om overlevelse, heltemot, samhold og frihetstrang følger vi en flokk helt spesielle kaniner som flykter fra kolonien sin når et entreprenørfirma truer den med ødeleggelse. Kaninflokkens flukt ledes av de tapre brødrene Femmer og Hassel. De har hørt om et mystisk, lovet land hvor alt er trygt og godt, og prøver å komme seg dit. Det blir en farefull ferd.

Boken kommer som serie på Netflix høsten 2018.

Til toppen

Andre utgaver

Veien til Watership Down
Bokmål Ebok 2018
Om forfatter

Den britiske forfatteren Richard Adams (1920-2016) vokste opp i Berkshire som sønn av en landsbylege. Veien til Watership Down var han første roman av i alt 19 utgivelser, og den kom første gang ut i 1972. Samme år ble forfatteren tildelt The Carnegie Medal og The Guardian Children's Fiction Prize for denne romanen. Med mesterverket Watership Down skrev Adams seg inn i den litterære kanon.