Vaffelmøkk (Innbundet)

Forfatter:

Øyvind Torseter (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2013
Antall sider: 32
Illustratør: Torseter, Øyvind
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202408336
Kategori: Bildebøker
Alder: 3 - 7
Omtale Vaffelmøkk
Ine steker vafler til seg selv og Hasse. Vaffelmøkk, skriker Hasse, men hva mener han egentlig? Og hvorfor er han så fortvilet? Ine prøver å hjelpe og å forstå. Og gjennom leken klarer de til slutt å løse Hasses problem. Dette er tredje bok om Ine og Hasse.

Nominert til Kritikerprisen 2013

Til toppen

Anmeldelser av Vaffelmøkk
"Øyvind Torseters collage-teknikk er som skapt for Renbergs fantasifulle fortelling om søsknene som utforsker verden gjennom leken. En enkel historie med mange lag, fin for store og små."Anne Cathrine Straume, NRK

Leikar med ord

"Vaffelmøkk, Baffeltøkk, kaffelkrøkk. Hva er det lille Hasse prøver å si? Knaffeltøkk, Graffelpøkk. Traffelkrøkk. Noe er det i alle fall, vi skal ikke røpe hva. Men det er en veldig morsom og fint illustrert barnebok Tore Renberg og Øyvind Torseter har laget."Dagbladet

Til toppen

Om forfatter

Tore Renberg (f. 1972, Stavanger) debuterte i 1995 med Sovende floke, som han mottok Tarjei Vesaas' debutantpris for. Han har siden skrevet en rekke bøker for voksne og barn som blir lest av et stort publikum både i Norge og utlandet, særlig Teksas-serien og romanene om Jarle Klepp. Renberg har blant annet mottatt Bokhandlerprisen og P2-lytternes romanpris.
Han har også utmerket seg innen film, teater og musikk, og i 2017 utga han tredje bind i Teksas-serien, Skada gods, skuespillet Indianeren og soloalbumet Ein dag te.