Vaffelmøkk (Innbundet)

Forfatter:

, Øyvind Torseter (Illustratør)

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2013
Antall sider: 32
Illustratør: Torseter, Øyvind
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202408336
Kategori: Bildebøker
Alder: 3 - 7
Omtale Vaffelmøkk
Ine steker vafler til seg selv og Hasse. Vaffelmøkk, skriker Hasse, men hva mener han egentlig? Og hvorfor er han så fortvilet? Ine prøver å hjelpe og å forstå. Og gjennom leken klarer de til slutt å løse Hasses problem. Dette er tredje bok om Ine og Hasse.

Nominert til Kritikerprisen 2013

Til toppen

Flere bøker av Tore Renberg:

Anmeldelser av Vaffelmøkk
"Øyvind Torseters collage-teknikk er som skapt for Renbergs fantasifulle fortelling om søsknene som utforsker verden gjennom leken. En enkel historie med mange lag, fin for store og små."Anne Cathrine Straume, NRK

Leikar med ord

"Vaffelmøkk, Baffeltøkk, kaffelkrøkk. Hva er det lille Hasse prøver å si? Knaffeltøkk, Graffelpøkk. Traffelkrøkk. Noe er det i alle fall, vi skal ikke røpe hva. Men det er en veldig morsom og fint illustrert barnebok Tore Renberg og Øyvind Torseter har laget."Dagbladet

Til toppen

Om forfatter

Tore Renberg, født 1972 i Stavanger. Bosatt i Stavanger. Debuterte i 1995 med kortprosaboken Sovende floke, som han mottok Tarjei Vesaas' debutantpris for. Har siden gitt ut tre romaner for voksne og en bok med kortere prosa; Matriarkat (Tiden-prisen), Mamma, pappa, barn, Renselse og En god tid.

I 1998 mottok han Henrik Steffens Årsstipend. Han har gitt ut fem barnebøker, to om den trassige gutten Sinus sammen med Per Dybvig, to om fantasifigurene Hando og Kjendo sammen med Kim Hiorthøy, og senest Trillefolket - hva hendte med Kjartan? i 2002. Flere av bøkene er oversatt til andre språk. Tore Renberg har også gitt ut en bok med collager og vitser, Varmelager 5. I tillegg er han vokalist og låtskriver i bandet "Verdensrommet".