Trines mat 2 (Innbundet)

Middagene, menyene, baksten

Forfatter:

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 392
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202447298
Kategori: Kokebøker
Omtale Trines mat 2

Ny bok fra Norges største matblogger og Årets matblogger 2014. Med Trines beste middagsoppskrifter, de populære ukemenyene og festmenyer. Inneholder også et stort kapittel med Trines beste bakst – alt fra brød og boller til kaker og kjeks.

Dette er oppfølgeren til supersuksessen Trines mat. Ved siden av et stort bakekapittel får vi også her Trines enkle og gode middagsoppskrifter og ettertraktede menyer til hverdag og fest. Alle oppskriftene er illustrert med Trines egne, vakre matbilder. Trine Sandberg er Norges største matblogger, Årets matblogger 2014 og tidenes bestselgende kokebokforfatter hos Cappelen Damm med nærmere 175 000 eks i til sammen 22 opplag.

Nå har Trine samlet enda flere oppskrifter mellom permene i sin bok nummer 2 og servereralt fra supper, vegetar- og pastaretter til fisk- og sjømat, kylling, kjøtt og desserter. Oppskriftene er inndelt i kapitler med tydelige overskrifter som Supper, Fisk, Kjøtt og Desserter, og boken er enkel å finne frem i. I seks forskjellige og fristende ukemenyer har Trine samlet forslag til retter og tilbehør som faller i smak hos store og små. Blant godsakene finner man også forfatterens forslag til blant annet festmeny, venninnemiddag og italiensk aften.

Trines bakeoppskrifter er ettertraktet– i denne boken har hun inkludert nærmere 70 oppskrifter i et fyldig kapittel med eltefritt brød, sjokoladesnurrer, kaker, kjeks og mye, mye mer.

Det er som alltid Trine selv som både tilbereder, styler og fotograferer maten både på bloggen og i bøkene sine.

Starten på blogg- og kokebokfenomenet Trine Sandberg (50) fra Lørenskog var blant annet hennes ønske om å overlevere familieoppskrifter til døtrene sine da de flyttet hjemmefra. Hun oppdaterer bloggen og Instagram regelmessig og er en svært etterspurt i media. For tiden har hun permisjon fra jobben som jurist i Utdanningsdirektoratet. Hun er kåret til Årets matblogger 2014 og nyter stor respekt blant sine trofaste lesere, kokker, forfattere og bloggere.

Forfatteren og bloggeren vet hva det norske folk vil ha – hun får kontinuerlig tilbakemeldinger og oppmerksomhet rundt sine oppskrifter og innlegg på bloggen og på Instagram og er alltid opptatt av å levere det beste.

Til toppen

Årets matblogger 2014 og 2016

Flere bøker av Trine Sandberg:

Om forfatter

Trine Sandberg er Norges mest populære matblogger og tidenens bestselgende kokebokforfatter hos Cappelen Damm med Trines mat og Trines mat 2. Hun oppdaterer bloggen og Instagram regelmessig og er svært etterspurt i media. Trine tilbereder, styler og fotograferer all maten hun presenterer. Følg Trine på trinesmatblogg.no.