Tre dager (Innbundet)

Gid hun lenge leve må

Forfatter:

Henning J. Gundersen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 480
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Jamåhonleva
Oversatt av: Gundersen, Henning J.
ISBN/EAN: 9788202650186
Kategori: Krim
Omtale Tre dager

En skikkelig fin bursdagskake. Fem røde lys. Forventninger. Ikke kunne hun vite at denne dagen skulle forandre så mange menneskers liv. Og enda mindre forandre kriminalkommissær Ewert Grens liv, og undercover-agenten Piet Hoffmanns liv. Alt Zana ville da hun fylte fem år, var å synge bursdagssangen og slippe å se mennesker dø.

Til toppen

Andre utgaver

Tre dager
Bokmål Ebok 2021
Tre dager
Bokmål Nedlastbar lydbok 2020
Anmeldelser Tre dager

«Se til at du ikke har noen avtaler de nærmeste timene, for du kommer ikke til å legge boken fra deg ... Den eneste bakdelen er at det blir vanskelig å synge Ja må hon leva uten at noe uhyggelig skurrer i bakgrunnen ...»

Anders Kapp, Kapprakt.se

«(Anders Roslund) er velfortjent en av bestselgerne, og romanene hans holder alltid en høy standard ... ambisiøs ordsmed ... skaper en gjennomgående spenning ... Jamåhunleve er blant årets beste, og umulig å legge fra seg.»

Uppsala Nya Tidning

«Anders Roslund er uten tvil en av tungvekterne innen svensk krim ... For en intro!»

Borås Tidningen

«Umulig å legge fra seg.»

Expressen

«Jamåhunleve er like velfortalt og spennende som (Roslund og Hellströms) tidligere romaner. Karakterskildringene er ekstraordinære ... alt i alt er dette en fantastisk thriller om organisert kriminalitet og hevn, men også om tillitt og lojalitet.»

BTJ, Sverige

«Snart har du sunket inn i en intro så skremmende at den vil være vanskelig å glemme ... Roslunds krimroman er av den hete, actionpakkede sorten, og du vil lese den med høy puls og en konstant følelse av ubehag ... et gripende og smart plott ...»

Göteborgs-Posten

«En hjerteskjærende thriller som tar pusten fra deg, om skruppelløs våpenhandel, skuddvekslinger og alle de underliggende årsakene. Men mest av alt om hvordan en oppvekst med vold og våpen kan virke inn på et barns perspektiv ... Definitivt en av årets beste og samtidig en av de mest tragiske.»

Skånska Dagbladet

«... en ny pageturner ... sprekt språk ... Smart, tankevekkende og utrolig velskrevet ...»

Svenska Dagbladet

«Roslund er forferdelig dyktig ...»

Mariestads-Tidningen

Til toppen