Tim og Amys matbok (Innbundet)

matoppskrifter basert på økologiske, glutenfrie, melkefrie og rørsukkerfrie alternativer

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 231
Forlag: Arneberg Forlag
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788282201551
Kategori: Kokebøker , Helse og Foreldre og barn
Omtale Tim og Amys matbok
Denne matboken er først og fremst en praktisk veiledningsbok for foreldre som vurderer å legge om kostholdet i familien. I 2016 kom «Tim - en mors historie om autisme og ADHD». På klargjørende vis belyser forfatteren her hvordan autister, ved å legge om kostholdet og følge en streng diett, har mulighet til sterk bedring. Utredningsmetode kaller hun TIM-modellen.

Med Tim og Amys matbok har hun laget et nyttig, praktisk og delikat verktøy til familier som ønsker å lage en kostholdsplan for seg og sine. Sykdomsbildet hos barn med psykiske lidelser er svært individuelt. Det lar seg derfor ikke gjøre å etablere én enkelt fremgangsmåte som alle bør følge, men man kan skape en ytre kostholdsramme hovedsakelig basert på økologiske, glutenfrie, melkefrie og rørsukkerfrie alternativer.

«Oppskriftene i boken er basert på våre erfaringer som familie og tar utgangspunkt i barnas hverdag. Her finner du ulike retter og måltider som er nøytrale - de inneholder rikelig med sunne næringsstoffer samtidig som det er minimalt med giftstoffer. Det vil være bra for både barn - og voksne! Jeg håper disse erfaringene vil være til hjelp og nytte for andre som står foran en endringsprosess, og at den kan bidra til inspirasjon og glede. Lykke til!» Gro Raugland.

Til toppen

Flere bøker av Gro Raugland: