Nelly Rapp og heksenatten (Innbundet)

Serie: Nelly Rapp monsteragent 15

Forfatter:

Christina Alvner (Illustratør) Hilde Matre Larsen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 112
Illustratør: Alvner, Christina
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Nelly Rapp och häxornas natt
Oversatt av: Larsen, Hilde Matre
Serie:
Serienummer: 15
ISBN/EAN: 9788202635862
Kategori: Romaner for barn og Lese selv
Alder: 6 - 9
Omtale Nelly Rapp og heksenatten

Serien om Nelly Rapp er spennende bøker med mysterier som løses med likevekt, lærdom og list. Bøkene er skrevet at Martin Widmark, forfatteren bak den populære serien LasseMajas Detektivbyrå.

Nelly Rapp og vennen hennes Valle er på kurs på Monsterskolen. Med ny monsteragent-kunnskap friskt i minne sniker de seg inn hos greven som det går rykter om at er en heksemester. Hver påske holder han en middag for et utvalg sinte kvinner. Ved midnatt lurer han dem i vei til Blokksberg - forvandlet til hekser og uten mulighet for å snu!
Vil Nelly og Valle lykkes i å stoppe grevens iskalde plan?

Til toppen

Andre utgaver

Nelly Rapp - Heksenatten
Bokmål Nedlastbar lydbok 2019

Flere bøker av Martin Widmark:

Om forfatter

Martin Widmark er en av Sverige mest elskde barnebokforfattere. Med blant annet suksesser som bokserien LasseMajas detektivbyrå har han en selvfølgelig plass i millioner av barneværelser over hele verden. For å stimulere barn og ungdom til å lese har han startet og driver prosjektet "En lesende klasse".

"Jeg er i dag en middelaldrende mann med barn, kone og hytte. Jeg jobbet som lærer i mange år, og siden ble jeg forfatter. Jeg elsker å skrive og å undersøke verden gjennom fortellingene mine. Det ordet som beskriver meg best er nok nysgjerrig."

Bøker i serien