Min insta-tur (Innbundet)

Turoppskrifter til dine eventyr

Forfatter:

Min insta-tur er en enkel, anvendelig og svært severdig bok! Målet er at du sitter igjen med noen fantastiske minner fra turene og bilder du stolt kan vise frem.

Se forfatteren på God Morgen Norge.

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 192
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202708825
Kategori: Natur og friluftsliv
Omtale Min insta-tur

Min insta-tur av instagram-profilen Julie Bjanes gir deg inspirasjon til hvordan du selv kan nyte turlivet og vakre eventyr i Norge.
Julie Bjanes er et ordentlig turmenneske, og liker å ha det gøy utendørs. Hun drar gjerne med seg de flotteste kjolene i skapet opp på fjelltoppene.
Boken guider både deg som aldri har gått tur før, og deg som har gått mange turer. Det er ikke alltid du trenger så mange kilometer eller høydemeter før du kan finne de flotteste utsiktene. I boken får du tips til 50 turer du kan gå alene, med unge og med eldre. Tips fra hvor du skal parkere, til hvor du får kjøpt den beste tursnacksen, og hvor og hvordan du skal få de beste bildene. Denne boken forenkler og senker terskelen for tur. Så enkelt at du kan scanne QR kode som guider deg til riktig plass.

Kanskje er det første gang du skal planlegge en norgesferie, eller du har allerede saumfart landet og trenger tips til noen nye plasser.
Min insta-tur er en enkel, anvendelig og svært severdig bok! Målet er at du sitter igjen med noen fantastiske minner fra turene og bilder du stolt kan vise frem.

Til toppen

Om forfatter

Julie Bjanes er en kjent Instagram-profil og har over 15 000 følgere. Hun elsker å gå på tur, jobber som personlig trener og er stadig å finne ute, både på lange turer på fjellet og kortere turer i skog og mark.