LasseMaja - Det store strømbruddet (Innbundet)

Serie: LasseMajas Detektivbyrå 

Forfatter:

Helena Willis (Illustratør) Nina Aspen (Oversetter)

Midt på selveste julaften skjer det: strømmen går og hele Valleby blir bekmørkt! Hvordan skal presten, politimesteren, Sara og Dino og alle de andre i byen nå kunne feire jul? 

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 72
Illustratør: Willis, Helena
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Jul i Valleby - Det stora strömavbrottet
Oversatt av: Aspen, Nina
Serie: LasseMajas Detektivbyrå
ISBN/EAN: 9788202671228
Kategori: Populære figurer og Lese selv
Alder: 6 - 9
Omtale LasseMaja - Det store strømbruddet

Bøkene om LasseMaja er lettleste og spennende. Vær med og løs julemysteriet sammen med LasseMajas detektivbyrå! Knekk kodene, finn fram i labyrintene og finn ut hvordan alt henger sammen. En stemningsfull fortelling med morsomme oppgaver underveis.

Midt på selveste julaften skjer det: strømmen går og hele Valleby blir bekmørkt! Hvordan skal presten, politimesteren, Sara og Dino og alle de andre i byen nå kunne feire jul? Lasse og Maja må finne ut hvorfor strømmen gikk, men det er ikke noe lett mysterium.
Denne gangen trenger de hjelp - av deg!

Til toppen

Flere bøker av Martin Widmark:

Du vil kanskje også like

Om forfatter

Martin Widmark er en av Sverige mest elskde barnebokforfattere. Med blant annet suksesser som bokserien LasseMajas detektivbyrå har han en selvfølgelig plass i millioner av barneværelser over hele verden. For å stimulere barn og ungdom til å lese har han startet og driver prosjektet "En lesende klasse".

"Jeg er i dag en middelaldrende mann med barn, kone og hytte. Jeg jobbet som lærer i mange år, og siden ble jeg forfatter. Jeg elsker å skrive og å undersøke verden gjennom fortellingene mine. Det ordet som beskriver meg best er nok nysgjerrig."

Bøker i serien