LasseMaja - Detektivmysteriet (Innbundet)

Serie: LasseMajas Detektivbyrå 29

Forfatter:

Helena Willis (Illustratør) Nina Aspen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 104
Illustratør: Willis, Helena
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Detektivmysteriet
Oversatt av: Aspen, Nina
Serie: LasseMajas Detektivbyrå
Serienummer: 29
ISBN/EAN: 9788202694289
Kategori: Populære figurer og Lese selv
Alder: 6 - 9
Omtale LasseMaja - Detektivmysteriet


Lasse og Maja har løst mange mysterier i Valleby. I denne boka får de for første gang en utfordrer ... Etter at et verdifullt maleri blir stjelt fra Valleby museum, dukker plutselig stjernedetektiven Torkel Naut opp. Han løser saken i ekspressfart og imponerer alle, bortsett fra Lasse og Maja. Er de bare misunnelige, eller er det noe mystisk med denne stjernedetektiven?

Dette er den 29. boka i den populære serien om LasseMajas Detektivbyrå, som vanlig er den underfundig, spennende og morsom. Mysterier som er lettleste, men ikke lettløste!

Til toppen

Andre utgaver

LasseMaja - Detektivmysteriet
Bokmål Nedlastbar lydbok 2020

Flere bøker av Martin Widmark:

Om forfatter

Martin Widmark er en av Sverige mest elskde barnebokforfattere. Med blant annet suksesser som bokserien LasseMajas detektivbyrå har han en selvfølgelig plass i millioner av barneværelser over hele verden. For å stimulere barn og ungdom til å lese har han startet og driver prosjektet "En lesende klasse".

"Jeg er i dag en middelaldrende mann med barn, kone og hytte. Jeg jobbet som lærer i mange år, og siden ble jeg forfatter. Jeg elsker å skrive og å undersøke verden gjennom fortellingene mine. Det ordet som beskriver meg best er nok nysgjerrig."

Bøker i serien