Kjøttfrie burgere (Innbundet)

- og alt det gode tilbehøret

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 144
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202541217
Kategori: Kokebøker og Helse og psykisk helse
Omtale Kjøttfrie burgere

Burgere er best!

Hva med en saftig søtpotetburger med chipotlemajones eller en fet rødbetburger med sesamløkringer? Begge selvfølgelig servert i et sprøstekt burgerbrød. I Veganmisjonens Jane H. Johansens nyeste bok får du de beste burgere - helt uten kjøtt eller råvarer fra dyr, men proppfulle av smak og næringsrike ingredienser som grønnsaker, linser, bønner, korn, frø og nøtter.

Burgere er Janes signaturrett, og de over 80 oppskriftene er garantert smakfulle, enkle å tilberede og laget med råvarer som er lett tilgjengelige på det norske markedet. Blant oppskriftene finner du nøtteburger, falafelburger, valburger, vegisterkaker, søtpotetfries, korianderdipp, burgerbrød og aiol. Boken inneholder i tillegg til burger- og tilbehøroppskriftene forfatterens beste Tips og triks for den perfekte veggisburgeren og Kjekt å ha på kjøkkenet. Digg!

Jane H. Johansen er forfatter, matblogger på veganmisjonen.com og kjent profil i veganmiljøet. Burgerne er hennes signaturrett og de er svært populære på bloggen og kokkekursene hun holder. Hun er bestselgende forfatter av Veganmat på sitt beste (2015) som er kommet i 3. opplag.

Følge Jane på bloggen veganmisjonen.com, @veganmisjonen på Instagram og VeganMisjonen på Facebook.

Til toppen

Uten tvil en bok man vil ha i hyllen
VG
Anmeldelser Kjøttfrie burgere

Inspirerende kjøttfritt 11.12.2017

(…) en bok med flere veggisburgere enn du visste fantes (…) Uten tvil en bok man vi ha i hyllen.

Jane Johansen har laget en bok med flere veggisburgere enn du visste fantes, og alt det gode tilbehøret du vil ha til. Boken er svært oversiktlig, med en innholdsfortegnelse som enkelt viser vei. Det er en god innføring i boken med forklaringer over måleenheter og steking, samt hvilke redskaper du bør ha på kjøkkenet. Hun tar også for seg utfordringer som kan skje underveis – og gir løsningen på dem. Boken er fin og ryddig, lett å finne frem i og har fristende bilder. Hun viser til passende tilbehør og det står oppført i hver oppskrift hvor mange burgere den gir. Selv om det er veganske oppskrifter vil de aller fleste ingrediensene fås kjøpt i dagligvarebutikker. Om ikke er det forklart hvor du får tak i råvaren og det er foreslått alternativ erstatning. Små tips og erfaringer underveis gjør oppskriftene suksess-sikre. Uten tvil en bok man vil ha i hyllen.

 
Sara Berge Holmberg, VG

Kjøttfrie burgere av Veganmisjonens Jane H. Johansen 29.10.2017

(…) en lekker bok, med mange fristende oppskrifter.

Tine Sundal, Tine sin blogg - litteratur, kultur og tur (blogg)

Kjøttfrie burgere av Jane H. Johansen - jeg har testet 22.10.2017

(…) en flott bok med masse tips, fine oppskrifter og nydelige bilder.

Anita Ness, Artemisias Verden (blogg)

Til toppen

Om forfatter

Jane H. Johansen er en profilert norsk vegankokk, matblogger, kokebokforfatter og fotograf. Hun står bak Norges første veganske matblogg, veganmisjonen.com, hvor hun siden 2010 har inspirert utallige nordkvinner- og menn til å spise mer plantebasert i hverdagen. I 2014 ble hun kåret til Årets matblogger for alternativ mat. Jane brenner for å gjøre vegansk matlaging lettere tilgjengelig, gjennom å dele fristende matfoto og oppskrifter som alle kan klare å lage. Hun har også gitt ut Kjøttfrie Burgere (2017) som fikk terningkast 6 i VG.
www.veganmisjonen.com