Kjærlighetens ansikt (Innbundet)

Forfatter:

Mari Johanne Müller (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 320
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: The Look of Love
Oversatt av: Müller, Mari Johanne
ISBN/EAN: 9788202625122
Kategori: Underholdningsromaner
Omtale Kjærlighetens ansikt

Hvis det var like enkelt å forstå menn som å velge en blomst, ville Jane vært den lykkeligste kvinnen på jorden.

Jane jobber i en blomsterbutikk og er ekspert på å lage vakre buketter. I kjærlighetslivet, derimot, har hun ikke like stor suksess, men hun forblir en håpløs romantiker. På sin 29-årsdag mottar hun et mystisk gratulasjonskort hvor det står at hun må finne seks ulike typer kjærlighet før hun fyller 30, ellers vil det få fatale konsekvenser. Når Jane faller for en forsker som ikke tror på kjærligheten, frykter hun at skjebnen hennes er beseglet.

Til toppen

En vidunderlig bok full av herlige personer.
Booklist

Andre utgaver

Kjærlighetens ansikt
Bokmål Ebok 2020
Kjærlighetens ansikt
Bokmål Nedlastbar lydbok 2020
Kjærlighetens ansikt
Bokmål Heftet 2020
Anmeldelser Kjærlighetens ansikt

«Jeg vil anbefale boken til fans av Sarah Jios øvrige bøker og feelgood-romaner generelt.»

«Alt i alt er "Kjærlighetens ansikt" en engasjerende roman som hyller kjærligheten. Og hvem trenger vel ikke litt kjærlighet i livet sitt?»

«Kjærlighetens ansikt" er full av humor, og tiden flyr av sted mens man leser. Romanen er bygget opp som en ekte chick-lit (...)»

Beate Ellingsen, Heartart, bokblogg

Til toppen

Om forfatter

Sarah Jio har til sammen skrevet elleve romaner, og bøkene hennes utgis i 30 land. Alle bøkene hennes finnes på norsk: Huset på stranden, Frost i mai, Morgengry, God natt, June, Fioler i mars, For evig, Hjem til deg, Alle blomstene i Paris, Kjærlighetens ansikt, Den siste kamelia og Kjærlig hilsen fra London.

Sarah Jio er en internasjonalt bestselgende forfatter, og bøkene hennes har ligget øverst på listene i New York Times og USA Today.
Hun har også jobbet som journalist, og har skrevet i blant annet Glamour, New York Times, Redbook, Real Simple, O: The Oprah Magazine, Bon Appétit, Marie Claire, Self, samt bidratt til radioprogrammet Morning Edition. Sarah Jio bor i Seattle sammen med sine sønner og sin ektemann.