Hvordan begynner man på skolen? (Innbundet)

Serie: Hvordan-serien 2

Forfatter:

Anna Fiske (Illustratør)

Et must for alle førskolebarn! I Hvordan begynner man på skolen? tar Anna Fiske for seg små og store spørsmål knyttet til skolestart.

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 72
Illustratør: Fiske, Anna
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie:
Serienummer: 2
ISBN/EAN: 9788202658717
Kategori: Fakta for barn
Alder: 3 - 6
Omtale Hvordan begynner man på skolen?

I Hvordan begynner man på skolen? tar Anna Fiske for seg små og store spørsmål knyttet til skolestart. Boka er hjertevarm, inkluderende og tar barnas følelser på alvor, samtidig som den ufarliggjør den store overgangen det er fra å være førskolebarn til å begynne i 1. klasse.

Å begynne på skolen er en stor begivenhet i barnas liv. Mye skal mestres, både praktisk, sosialt og følelsesmessig, og det er lett å føle seg overveldet. Hva skal man ha i sekken? Hvor lenge må man sitte stille? Hva skjer egentlig i friminuttene?
Anna Fiske høstet strålende anmeldelser for Hvordan lager man en baby?, og i denne beslektede boka gjør hun det hun kan aller best: snakker til barna på barnas premisser.

Et must for alle førskolebarn!

Til toppen

Andre utgaver

Hvordan begynner man på skolen?
Bokmål Nedlastbar lydbok 2020
Anmeldelser Hvordan begynner man på skolen?

Den ultimate skolestartboken 04.07.2020

Anna Fiske har laget den ultimate skolestartboken for både barn og foreldre.

Det er fascinerende hvordan Anna Fiske lykkes med å tegne en mangfoldig mosaikk av mennesketyper med sin enkle, men uttrykksfulle strek.

Ingrid Åsbergsjord, Aftenposten

Gir skoleglede for førskolebarn 26.05.2020

«Dette er en raus bok. Varm. Midt i blinken, vil jeg si, for den som snart skal begynne på skolen.»

Anne Cathrine Straume, NRK.no

Til toppen

Om forfatter

Anna Fiske (f. 1964 i Sverige) er forfatter, illustratør og tegneserieskaper, bosatt i Oslo. Hun står bak en rekke bildebøker og tegneserier, både med egne tekster, og som illustratør for andre forfattere. Lekne, særegne strektegninger og kreativ nyskapning har gitt henne flere høythengende priser og utmerkelser, og flere av bøkene hennes gjør suksess i utlandet, blant annet i Kina.

Hennes bok Hvordan lager man en baby? (2019) fikk stor oppmerksomhet og har solgt i mange opplag. Myldrebøkene i hallo-serien har også slått stort an hos barn.

Bøker i serien