Hvordan lager man en baby? (Innbundet)

Serie: Hvordan-serien 1

Forfatter:

Anna Fiske (Illustratør)

Gjennom lekne og fargerike illustrasjoner får vi svar på nøyaktig hvordan man lager en baby.

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 80
Illustratør: Fiske, Anna
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie: Hvordan-serien
Serienummer: 1
ISBN/EAN: 9788202616878
Kategori: Fakta for barn
Alder: 4 - 10
Omtale Hvordan lager man en baby?

I Hvordan lager man en baby? tar Anna Fiske for seg spørsmålene alle barn lurer på:

Hvordan kommer babyen seg inn i mammas mage? Hvem kan lage en baby, og hvordan gjøres det egentlig?

Gjennom lekne og fargerike illustrasjoner viser hun helt konkret hvordan man lager en baby, enten det er på den "tradisjonelle" måten eller ved hjelp av prøverør. Boka ufarliggjør et evig aktuelt tema, og gir foreldre og barn et glimrende utgangspunkt for videre diskusjon.

For barn fra 4 år og oppover.

Til toppen

Ærlig og fantastisk
Kristine Isaksen, VG

Andre utgaver

Hvordan lager man en baby?
Bokmål Nedlastbar lydbok 2020

Flere bøker av Anna Fiske:

Anmeldelser Hvordan lager man en baby?

Sjokkerende direkte 23.03.2019

"Det er så elegant gjort, så stilig, lekende lett, varmt, humoristisk og intelligent. Denne må da gi Anna Fiske nok en pris."

 
Cathrine Krøger, Dagbladet

Ærlig og fantastisk! 17.03.2019

«Hvordan lager man en baby? gir et skikkelig svar på spørsmålet boken selv stiller – uten tullball, men på muntert vis. Undring og takknemlighet for livet ligger som en undertone hele tiden. Anna Fiske har laget en komplett faktabok om livet som inkluderer alle.»

 
Kristine Isaksen, VG

"Hvordan lager man en baby?" er ingen liten bragd av en bok 28.03.2019

«Det er ingen liten bragd å balansere biologi, humanisme og humor på denne måten, men Anna Fiske får det til å se enkelt ut.»Aksel Kielland, Periskop.no

Legger ikke fingrene imellom 24.03.2019

«Anna Fiske tar ingen omveier når hun skal fortelle hvor barn kommer fra. Hun tilbyr morsom og lærerik hjelp til sjenerte foreldre og nysgjerrige barn.»

«Det er uvant å se så usensurerte illustrasjoner i en barnebok. Men hvorfor ikke kalle en spade for en spade? Fiske viser hva som skjer under et samleie, og forteller også at det ikke er alle som får barn på den naturlige måten. Både prøverør, inseminasjon og adopsjon får sin forklaring.»

Anne Cathrine Straume, NRK

Til toppen

Om forfatter

Anna Fiske (f. 1964 i Sverige) er forfatter, illustratør og tegneserieskaper, bosatt i Oslo. Hun står bak en rekke bildebøker og tegneserier, både med egne tekster, og som illustratør for andre forfattere. Lekne, særegne strektegninger og kreativ nyskapning har gitt henne flere høythengende priser og utmerkelser, og flere av bøkene hennes gjør suksess i utlandet, blant annet i Kina.
Hennes bøker i Hvordan-serien: Hvordan lager man en baby? (2019) Hvordan begynner man på skolen? (2020) og Hvordan er det å være voksen? (2021) har fått stor oppmerksomhet og har solgt i mange opplag. Myldrebøkene i Hallo-serien har også slått stort an hos barn.

Bøker i serien