Hvis (Innbundet)

Serie:  367

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 56
Forlag: Flamme Forlag
Språk: Bokmål
Serie:
Serienummer: 367
ISBN/EAN: 9788282882996
Omtale Hvis

Hva hvis du var Joe Brainard, på fest med Ron Padgett? Hva hvis du var David Foster Wallace og gikk tur med hundene en nydelig vintermorgen? Hva hvis du var Bodil Malmsten og bruker hele sommerdagen på å prøvesitte farfars nylagde møbler? Eller hva hvis du var et lite misbrukt barn i stedet? Langt borte fra det trygge og det gode. Hvordan skriver du om det? Hvis er en diktsamling som ingen andre.

Til toppen

Andre utgaver

Hvis
Bokmål Ebok 2018

Flere bøker av Tine-Jarmila Sir:

Anmeldelser Hvis

"Det er en diktsamling, poesi. Men den som leter etter vakre tanker om døden, havet og kjærligheten, må lete et annet sted. (...) Det er forferdelig vondt å lese, og enda verre å tenke på at dette er virkelighet for noen barn, det totale sviket fra voksenverdenen. (...) Den snart 32 år unge forfatteren er stilsikker og konsekvent. Slik jeg leser boka bæres tekstene av et intenst sinne. Et raseri over svik. I det ligger noe befriende. Det hindrer skammen i å bli dominerende, slik det så ofte skjer etter overgrep. Og det skaper også mulighet for å komme videre"

 
Emil Otto Syvertsen, Fædrelandsvennen

Til toppen

Om forfatter
Tine-Jarmila Sir (f. 1986) bor i Oslo. Hun debuterte som i 2014 med romanen Jeg tror bestemor lå med Frank Zappa. For diktsamlingen Hvis (2018) ble hun nominert til Sørlandets litteraturpris.
Bøker i serien