Historien om Maria (Innbundet)

En bok om å gi barn og ungdom mental styrke

Forfatter:

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 192
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202522155
Kategori: Foreldre og barn
Omtale Historien om Maria
En bok om mental trening for barn og ungdom!

Christine Otterstads datter Maria var et engstelig barn. Hun sov dårlig og var redd for alle unntatt den nærmeste familien. Hun klarte ikke å være på lekeplasser eller å gå i bursdager, og hun må takle stress, nerver og ødeleggende tanker. Christine videreutdannet seg til coach for å hjelpe datteren, og ved å bruke mental trening klarte de å snu situasjonen. Maria ble tillitsfull og fikk tilbake troen på seg selv.

På skolen lærer de nesten ingenting om selvfølelse, selvrespekt, stress og vanskelige følelser. Christine Otterstad arbeider for at psykisk helse skal bli et eget skolefag, for det hjelper ikke å være god i matte hvis man ikke takler livet og hverdagen. Med enkle teknikker som riktig fokus og mental trening kan du hjelpe barnet ditt til å mestre nye utfordringer og bli mentalt sterkere.


Til toppen

Andre utgaver

Historien om Maria
Bokmål Ebok 2017
Om forfatter

Christine Otterstad er mental trener, skribent, blogger og foredragsholder. Hun er sertifisert coach, og har fast spalte i KK der hun gir kloke råd til en bedre hverdag. Christine har bakgrunn fra idrett, psykologi- og helsefag og har jobbet med trening, helse og motivasjon i 15 år. Bloggen hennes er en av landets mest populære og mest leste.