Helt sant! (Innbundet)

Utrolige hendelser fra verdenshistorien

Forfatter:

og

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 160
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202616861
Kategori: Fakta for barn
Alder: 9 - 12
Omtale Helt sant!

Helt sant! er en annerledes faktabok om rare og spennende hendelser i verdenshistorien. Boka er proppfull av fakta, bilder og fortellinger fra hele verden, og lar barna lære historie på en morsom og uvanlig måte.

Har du hørt om sauen som ble den første i verden til å fly med luftballong? Om dansepesten som fikk borgerne i Strasbourg til å hoppe og sprette til føttene deres blødde? Eller om den 63 år gamle skolelærerinnen som seilte ned Niagarafossen i en tønne? Verdenshistorien er full av merkelige hendelser. Det som fortelles i denne boka, er nesten ikke til å tro. Men det er helt sant!

Utgitt med støtte fra NFFO.

Til toppen

Flere bøker av Tarje Holtvedt og Åshild Skadberg:

Om forfatter

Tarje Holtvedt (f. 1967) har studert humanistiske fag ved Universitetet i Oslo, og har blant annet jobbet som journalist og forlegger. Han har tidligere skrevet true crime-boka "Menneskejeger", om Asbjørn Hansens liv som drapsetterforsker i Kripos.

Åshild Skadberg (1968) vokste opp i Oslo og er cand.mag. i psykologi, nordisk og litteraturvitenskap. Hun skriver om dyr i Aftenposten Junior, er redaktør i NTB og har utgitt bøkene «Dina og drømmehesten» og «Har du sett katten vår».