Gutta i trehuset presenterer verdens tykkeste bok noensinne (Innbundet)

Serie: Gutta i trehuset 

Forfatter:

og

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 959
Forlag: Fontini Forlag
Språk: Bokmål
Originaltittel: Treehouse series
Serie: Gutta i trehuset
ISBN/EAN: 9788283730395
Kategori: Lese selv
Alder: 8 - 12
Omtale Gutta i trehuset presenterer verdens tykkeste bok noensinne
En herlig samlebok fra Gutta i trehuset! Her får du de tre første bøkene i serien, pluss masse eksklusivt bonusmateriale. Få svar på absolutt alt du lurte på om Gutta i trehuset (men aldri turte å spørre om). Boka er innbundet i (nesten) 100 % ekte haiskinn. Eksklusiv utgave, begrenset opplag! Aldri har så mye moro vært samlet mellom to permer (garanti).


Til toppen

Om forfatter

Andy Griffiths (født 1961) er Australias mest populære barnebokforfatter. Han har skrevet over 50 bøker. I løpet av de siste 15 årene har Andys bøker vært på New York Times bestselgerliste, vunnet over 50 priser, vist som tegnefilm på TV, satt opp som teater - bl.a. på Sydney Opera House - og solgt over fem millioner eksemplarer over hele verden.


Andy Griffiths samarbeider tett med illustratør Terry Denton og de har laget mange populære serier sammen. Serien om gutta i trehuset ble raskt en favoritt blant leserne, og vant i tillegg den australske bokhandlerprisen i 2012.

Andy Griffiths jobber også med leselyst hos barn som ikke leser så mye. Han er ambassadør for The Indigenous Literacy Foundation som hjelper barn på barnehjem og i fosterfamilier.

Bøker i serien