Grønnere! (Innbundet)

Lag, smak og del vegansk mat fra hele verden

Forfatter:

Mia Frogner oppfordrer oss i denne boken til å skape en god stemning rundt kjøkkenbordet og lage minner sammen med dem vi er glad i, hun oppfordrer oss også til å invitere gjestene hjem til det som skjer først; selve matlagingen.

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 204
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202565114
Kategori: Kokebøker og Helse
Omtale Grønnere!

Mia Frogner deler over 80 små og store vegetar/vegan-oppskrifter og samler dem til hele måltider som er inspirert av og basert på ulike matkulturer.

Boka er fleksibel – du kan lage alle småoppskriftene og by på et komplett måltid eller bare lage noen av dem til mindre middager. Og hvorfor ikke be gjestene dine om å være med på matlagingen? Velkommen inn til hel verden av deilig grønn mat og herlige grønne smaker!

Mia Frogner driver den populære bloggen Green Bonanza.Til toppen

Flere bøker av Mia Frogner:

Om forfatter

Mia Frogner er utdannet litteraturviter, og jobber som rådgiver i kommunikasjonsbyrået Trigger i tillegg til å drive bloggen Green Bonanza, der hun med entusiasme og og kunnskap formidler grønn livsstil og mye god mat. Hennes første bok, Grønn Bonanza (2016) gikk rett inn på bestselgerlisten og ble oversatt til tysk. Grønnere! er hennes andre bok, med oppfordring om å bruke tid på kjøkkenet sammen.