God påske (Heftet)

3

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2022
Antall sider: 104
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202747701
Kategori: Quiz og hobbybøker
Omtale God påske

God påske er Cappelen Damms påskehefte, et hefte med masse spennende lesestoff. Nordmenn har et sterkt forhold til påskehøytiden, og alle de hyggelige tradisjonene og ritualene som følger med den stille uke. Mange av oss reiser på hytta, mens andre tilbringer rolige dager i byen eller koser seg foran peisen hjemme. Uansett hvor du er vil dette heftet få deg i påskestemning og skape hygge, spenning og aktivitet for store og små, både hjernetrim, glede og inspirasjon.

Kjære leser, det er en feil i God påske https://www.cappelendamm.no/_god-paske-anne-gaathaug-9788202747701 – oppskriften på Frøyas kofte er mangelfull. Her er en lenke til nettsiden hvor hele oppskriften ligger https://bit.ly/3KNJNbZ

Til toppen

Om forfatter

Anne Gaathaug er en av Norges mest anerkjente quizmastere. Hun har fast quiz-spalte i Klassekampen og har siden 2008 utgitt en rekke quizbøker, blant andre Annes Quizkjempe (2020), Annes Quizhjørne (2021) og Annes Quizfest (2022). Hun er fast quizmaster på Litteraturhuset i Oslo og står bak Facebook-siden Annes Quizhjørne. Anne er også forlegger i forlaget Papermoon Publishing.