Forelsket i Napoli (Innbundet)

Forfatter:

Siv Erle Wold (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 400
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Perduti nei quartieri spagnoli
Oversatt av: Wold, Siv Erle
ISBN/EAN: 9788202618704
Kategori: Underholdningsromaner
Omtale Forelsket i Napoli

Forelsket i Napoli er en fortelling om to studenter på søken etter tilhørighet - en kjærlighetserklæring til Napoli

I flere år har amerikanske Heddi bodd og studert i Napoli. På en fest møter hun Pietro, en italiensk bondesønn, og hun blir straks tiltrukket av den nerdete geologistudenten. Til tross for at de har svært ulik familiebakgrunn, blir de hodestups forelsket i hverandre. Men selv om kjærligheten er sterk, skilles deres veier.

Flere år senere, når Heddi har begynt et nytt liv på New Zealand, mottar hun en e-post fra Pietro. Bare tanken på Napoli - og på Spanskekvarterets smale, buktende gater - gjør henne full av lengsel. Napoli var hennes by, og Pietro var hennes første store kjærlighet. Skal skjebnen endelig føre dem tilbake til hverandre?

Til toppen

Andre utgaver

Forelsket i Napoli
Bokmål Ebok 2020
Forelsket i Napoli
Bokmål Heftet 2021
Anmeldelser Forelsket i Napoli

«Lost in the Spanish Quarters er en saftig sanseopplevelse av en roman. Jeg kunne lukte kloakken og havet, smake på beskrivelsene av smuldrende bygninger, kranglende par og sydende olje. Fortellingen føles taktil, rik og meditativ, alt på én gang.»

Leah Franqui, forfatter av America For Beginners, .

«Heddi Goodrich er en utmerket forteller som holder leseren i øyeblikket, mens fortidens skygger lurer, og lar leseren sitte igjen som fengslet. Jeg elsket den. Nydelig!»

Adriana Trigiani, bestselgende forfatter av Tony’s Wife, .

«En kjærlighetserklæring til Napoli ... kraftig og autentisk nettopp fordi den er skrevet fra en utlendings synspunkt, en som ikke er redd for denne enorme byen som ofte er vanskelig å forstå.»

Pier Luigi Razzano, La Repubblica, Napoli

Til toppen

Om forfatter

Amerikanske Heddi Goodrich bodde ti år i Napoli som ungdom, og i dag bor hun på New Zealand. Forelsket i Napoli er hennes debutroman. Hun skrev boken på italiensk og oversatte den selv til engelsk.