For god til å være sann (Heftet)

Serie: Pause 

Forfatter:

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2009
Antall sider: 720
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: This Charming Man
Oversatt av: Eggesvik, Astrid
Serie: Pause
ISBN/EAN: 9788202298685
Omtale For god til å være sann

Fire kvinner – én utrolig kjekk mann. Og den mørke hemmeligheten som binder dem sammen. Alle husker hvor de var den dagen de hørte at den karismatiske politikeren Paddy de Courcy skulle gifte seg. Men for fire kvinner får nyheten spesielt stor betydning.

Stylisten Lola har all grunn til å være interessert i hvem Paddy skal gifte seg med. For selv om hun er kjæresten hans, er det ikke hun som er bruden. Knust av hjertesorg rømmer hun byen og går i dekning i onkel Toms hytte. Men blir Lolas fristed så idyllisk som hun håper? Ikke hvis journalisten Grace får bestemme. Hun vil ha hele historien om forlovelsen, og tror Lola sitter på nøkkelen.

Graces søster, Marnie, kunne ha vært til hjelp, men hun er altfor opptatt med å verne om sitt perfekte liv – sin perfekte mann, sine perfekte barn og sitt perfekte hus. Og bruden selv, Alicia, har ventet lenge på denne kunngjøringen, og er fast bestemt på å bli en forbilledlig politikerfrue. Men kjenner hun den virkelige Paddy de Courcy?

Til toppen

Om forfatter
Marian Keyes er irsk og oppvokst i Dublin. Hun begynte å skrive i 1993, og to år senere utkom hennes første roman, Watermelon. Den ble fort en bestselger, i likhet med samtlige bøker hun har skrevet siden.
Bøker i serien