En flue fløy (Innbundet)

Forfatter:

Victoria Sandøy (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 40
Illustratør: Sandøy, Victoria
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202701147
Kategori: Høytlesning og Bildebøker
Alder: 3 - 6
Omtale En flue fløy

Sondre Lerche og illustratør Victoria Sandøy er tilbake med nok en nydelig bildebok! Denne gangen forviller en flue seg inn i et korps som er ute og marsjerer, og brått blir det både ulyder og feiltrinn.

I denne boka får vi et gjensyn med Sondre Lerches poetiske og lekne fortellerstemme og Victoria Sandøys nydelige illustrasjoner. En flue fløy er en morsom og finurlig fortelling for barn mellom 3 og 6 år, og passer ekstra godt for alle som liker å lage lyd, både med og uten instrumenter.

Til toppen

Andre utgaver

En flue fløy
Bokmål Nedlastbar lydbok 2021
Anmeldelser En flue fløy

Sondre Lerche har begått nok ei sprudlende barnebok.

 
Jan Øyvind Helgesen, Nettavisen

Feirer korpsmusikken i ny bildebok 13.05.2021

"Lerches ord er forførende friske. På lette rim triller han ut en fin fortelling om gledene ved å skape musikk. Sammen."

"Fortellingen om fluen er passe skummel, passe morsom, og visst går det bra til sist."

Anne Cathrine Straume, nrk.no

Musikalsk samarbeid 19.06.2021

"Slike biletbøker med absurde, rima forteljingar kjenner me i dag best frå engelske Julia Donaldson og Axel Scheffler sine bøker, mellom anna om Gruffalo. Og den boka me her har føre oss, «En flue fløy», med tekst av Sondre Lerche og illustrasjonar av Victoria Sandøy, er heilt på høgde med desse moderne klassikarane."

"Sandøy sine lett retroaktige illustrasjonar står seg godt på eiga hand, og kommuniserer fortreffeleg med teksten. Der barnebokillustrasjonar ofte ligg fast i eitt perspektiv, og då helst heilfigur, er denne boka særmerkt ved mange og effektive skifter, frå oversynsbilete av byen til så ultranært at ein ser insekta sine andletsuttrykk.Og så er det folk som påstår at verda ikkje går framover. Ja, ja …"

Hadle Oftedal Andersen, Klassekampen

Til toppen

Om forfatter

Sondre Lerche (f. 1982) debuterte som artist i 2001 med albumet Faces Down, og har siden utgitt en rekke kritikerroste plater. En flue fløy er hans andre barnebok.