Brev til en sønn (Innbundet)

10 råd for livet

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2020
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202630102
Kategori: Selvutvikling , Samfunn og debatt og Foreldre og barn
Omtale Brev til en sønn

«La menn være menn!» skriver sinte menn på nettet. «Snakk med sønnene deres!» sier politiet før russetiden. «Lær guttene deres å oppføre seg», ber kvinnene etter #metoo. Men hva er det gutter i dag må vite? Hva slags menn vil vi ha, og hva betyr det å lykkes for en gutt i dag?

De siste 40 årene er forventningene til en norsk gutt, mann og pappa ekstremt forandret. Men gutter er fortsatt det ekstreme kjønnet. De raskeste og de som kommer sist. De mest robuste og de mest sårbare. De som tar flest sjanser og de som aldri våger.

Brev til en sønn er et fortrolig brev til dagens gutter om alt mødre og fedre trenger å snakke med dem om – og er en annerledes, nær historiebok om det likestilte, moderne og flerkulturelle Norge. I denne boken får du de personlige, berørende og aktuelle budskapene til dagens gutter fra poeten, flyktningen, feltpresten, miljøkrigeren og moren til en verdensmester. Fem sterke historier om kraften i relasjoner, om å vinne, miste, og finne sin plass og sine verdier.

Til toppen

Flere bøker av Kristin M. Hauge:

Om forfatter

Kristin M. Hauge (f. 1969) jobber som portrettskribent, frilansjournalist og rådgiver i journalistikk og sosiale medier, mest kjent for sine portrettintervjuer. I 2016 vant hun Årets magasinportrett for sitt portrettintervju i KK med forfatter Gro Dahle. Hun har 20 års bakgrunn som nyhetsreporter i VG og utgavesjef/digitalredaktør i KK. Kristin M. Hauge er tobarnsmor.