Bobil (Innbundet)

Opplevelser for livet

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2022
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202738631
Kategori: Natur og friluftsliv
Omtale Bobil

Bobil. Opplevelser for livet, av journalist Stine Mari Velsvik, er en inspirasjonsbok som ikke finnes maken til. Den er for deg som er ny eller litt nysgjerrig på livet i bobil.

Forfatteren mente bobil var utrolig teit og forbeholdt runde og rike pensjonister. Men da mannen kjøpte bobil i smug, oppdaget hun etterhvert noe ganske annet om denne måten å reise på. Boken utforsker bobillivets utrolig mange sider og muligheter. Gjennom Stine Mari Velsviks personlige erfaringer, og kunnskap fra eksperter, får du vite alt du trenger for å lykkes med turen. Hun forteller hvorfor bilen har blitt en stor kilde til livsglede. På en humoristisk måte avsløres også familiens mange tabber, så du slipper å gjøre dem selv. For hvordan overlever man egentlig på liten plass, med masse gass og en trillekoffert-do? Og må det være dyrt?

I boken får du skreddersydde oppskrifter til skikkelig god turmat, du blir trygg på hvordan du finner rett bil, pakketips og svar på hvordan man som bobilturist kan dra nytte av allemannsretten.

Med en bobil har du opplevelser for livet alltid tilgjengelig. Denne boken ønsker å inspirere deg til å finne og kjenne på friheten og alle de fantastiske mulighetene du har, slik at du får mest mulig glede ut av bobilen!

Til toppen