Biene i New York (Innbundet)

Forfatter:

Endre Skandfer (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 56
Illustratør: Skandfer, Endre
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202494377
Alder: 6 - 9
Omtale Biene i New York

Max bor i 20. etasje til selveste hotell Waldorf Astoria i New York, hvor pappa er sjefkokk. De har en fantastisk hage på terrassen, – og bikuber. Pappa er i ferd med å miste jobben fordi hotelldirektøren synes han lager for kjedelig mat, men Max får en veldig god og honningsøt idé. Den viser seg å bli både bedre og verre enn han kunne ane.

Til toppen

Andre utgaver

Biene i New York
Bokmål Nedlastbar lydbok 2018

Flere bøker av Lena Lindahl:

Anmeldelser Biene i New York

Biene i New York er den perfekte høytlesningsboka i sommervarmen

"På jakt etter en skikkelig sommerbok for de yngste? «Biene i New York» er mitt beste tips for sesongen. Her bugner det av sommerfølelse, summende bier og gyllen honning. [...] Innbakt i fortellingen er mye interessant informasjon [...] uten at det blir belærende. Dette er en bok som gjør barn interessert i bier og blomster, i bokstavelig, ikke metaforisk betydning. [...] Det er mye liv i de fargerike og fargesterke bildene [...] Alt i alt en gjennomarbeidet feelgood-fortelling som egner seg godt til høytlesning i sommervarmen.

 
Marie L. Kleve, Dagbladet

Til toppen

Om forfatter

Lena Lindahl (f. 1971) er fra Kjøpsvik i Nordland. Hun har utdannelse i tysk og journalistikk fra hhv. Universitetet og Høgskolen i Oslo, og bor nå i Oslo og jobber som journalist. Hun lot seg tidlig inspirere av særlig tyske barnebøker, og debuterte som barnebokforfatter med Verdens første ballongferd (2012). Etter den kom Biene i New York (2016), Jenta i veggen (2018), basert på en sann historie om den norske jødiske janta Betzy Rosenberg som gjemte seg for nazistene under krigen, leseløven Dyreliv (2020) og Kaffetorsken (2020).