Allergikokebok for hele familien (Innbundet)

Brød - kaker - middager - desserter

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 192
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202436117
Kategori: Kokebøker og Helse
Omtale Allergikokebok for hele familien

Velsmakende hverdagsmat og fristende festmat. Supper, middagsretter, gjærbakst, kaker, desserter og godteri. De fleste oppskriftene er uten melk og gluten, mens alle er uten egg, soya og nøtter. Her er råd og tips på råvarer som kan brukes i stedet for melk og gluten.

Det brukes råvarer som er sunne,varierte og lett tilgjengelige.

Boken er en revidert utgave av Voksentoppens allergikokebok, med flere nye oppskrifter og oppdatert informasjon om matvaremerking i butikkene, samt grunninformasjon og kostråd om de viktigste
matallergiene:

  • Cøliaki/hveteallergi (gluten)
  • Eggallergi
  • Fisk og skalldyr
  • Laktoseintoleranse
  • Melkeallergi
  • Nøtter

Til toppen