Alle fugler små (Heftet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 320
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202704261
Kategori: Krim
Omtale Alle fugler små

Alle fugler små er en spenningsroman med et skremmende perspektiv. To kvinner forenes i deres søken etter sannhet og de som gjemmer seg i skyggene. For ingen ting er som det skal være i Trondheim.

Patolog Silje Andersen har nettopp flyttet fra en tung fortid til Trondheim. Under obduksjonen av en ung gutt oppdager hun en skjebnesvanger sammenheng.

Dommer Ingeborg Witsøe Berg er fortsatt i sorg over datteren Maja som mistet livet i en ulykke. Mens hun forbereder en viktig rettssak, oppdager Ingeborg en kjøttmeis inne i huset. To spørsmål dukker opp: Hvordan kan datterens yndlingsfugl ha tatt seg inn i et lukket rom? Og hva hendte egentlig da Maja druknet i Nidelva?

Til toppen

Andre utgaver

Alle fugler små
Bokmål Innbundet 2020
Alle fugler små
Bokmål Ebok 2020
Alle fugler små
Bokmål Nedlastbar lydbok 2020
Om forfatter

Hanne Gellein (f.1978) er fra Trondheim, men bor i Østersund i Sverige med mann og barn. Hun er utdannet sykepleier og debuterte med sin første krimroman Alle fugler små i 2020 til strålende kritikker. Hennes andre krimroman, Døden skal du lide, er en uhyggelig og uforutsigbar karakterdreven krim inspirert av Norgeshistoriens verste seriemorder.