Alle fugler små (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 320
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202658243
Kategori: Krim
Omtale Alle fugler små

Alle fugler små er en spenningsroman med et skremmende perspektiv. To kvinner forenes i deres søken etter sannhet og de som gjemmer seg i skyggene. For ingen ting er som det skal være i Trondheim.

Patolog Silje Andersen har nettopp flyttet fra en tung fortid til Trondheim. Under obduksjonen av en ung gutt oppdager hun en skjebnesvanger sammenheng.

Dommer Ingeborg Witsøe Berg er fortsatt i sorg over datteren Maja som mistet livet i en ulykke. Mens hun forbereder en viktig rettssak, oppdager Ingeborg en kjøttmeis inne i huset. To spørsmål dukker opp: Hvordan kan datterens yndlingsfugl ha tatt seg inn i et lukket rom? Og hva hendte egentlig da Maja druknet i Nidelva?

Til toppen

Andre utgaver

Alle fugler små
Bokmål Ebok 2020
Alle fugler små
Bokmål Nedlastbar lydbok 2020
Alle fugler små
Bokmål Heftet 2021
Anmeldelser Alle fugler små

Lovende debut

«Forfatteren lykkes i å skape troverdige karakterer og holder spenningen opp helt til siste slutt. Vi gleder oss til å lese nye krimgåter fra samme forfatteren.»

 
Jon Åge Fiskum, Trønder-Avisa

I Trondheims underverden 01.04.2020

«De siste årene er det Jørgen Brekke som har regjert som Trondheims fremste krimforfatter, med en rekke fantasifulle, men ofte litt vel utspekulerte bøker. Nå utfordres han av debutanten Hanne Gellein, som også tar i så det holder.»

Geir Rakvaag, Dagsavisen

Blodig lovende 05.02.2020

«Gelleins debut er blodig og lovende»

Ole Jacob Hoel, Adresseavisen

Lovende debut, rett og slett ekstremt godt skrevet.

«Historien er vågal, brutal og blodig, det får leserne til å kjenne nervene bryte løs. Jeg kjente nakkehårene reise seg, og etterhvert som jeg nærmet seg slutten, angret jeg på at jeg ikke slakket ned tempoet litt. Den er så medrivende, altoppslukende og fengslende, at du sliter med å bryte deg løs. Du blir festet til sidene, og du må bare lese mer, og om du prøver å lukke igjen, er det ikke mange minuttene før du må åpner å leser igjen for å få med deg fortsettelsen. Det er sjeldent en debutant klarer dette, men Hanne Gellein er en av dem, som er mester på akkurat dette. (...) Så forsett å skriv Hanne Gellein, for dette er noe du kan, dette er noe du kommer til å nå langt med. Håper det ikke er langt til neste bok kommer, for jeg må ha mer fra Hanne.»

 
Simen Ingemundsen, Boktimmy.blogg.no

Creepy krim fra spennende debutant

«(...) jeg ble begeistret. (...) Anbefales!»

 
Anita Ness, Bokbloggen artemisiasverden

Til toppen

Om forfatter

Hanne Gellein (f.1978) er fra Trondheim, men bor i Østersund i Sverige med mann og barn. Hun er utdannet sykepleier og debuterte med sin første krimroman Alle fugler små i 2020 til strålende kritikker. Hennes andre krimroman, Døden skal du lide, er en uhyggelig og uforutsigbar karakterdreven krim inspirert av Norgeshistoriens verste seriemorder.