Å være jente (Innbundet)

Forfatter:

Gemma Correll (Illustratør) Lotte Holmboe (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 224
Illustratør: Correll, Gemma
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Being a girl
Oversatt av: Holmboe, Lotte
ISBN/EAN: 9788202522339
Kategori: Fakta for ungdom
Alder: 11 - 16
Omtale Å være jente

Det er genialt å være jente! Men noen ganger er det sinnsykt og forvirrende og seriøst rart. Den gode nyheten er at du ikke trenger å kjempe deg gjennom de kjipe delene av puberteten alene, for Å være jente er her for å hjelpe deg!

Forfatter Hayley Long har skrevet denne frittalende, varme og morsomme guiden, og hun har fylt den med sannhet, støtte og innsideinformasjon – pluss morsomme illustrasjoner av Gemma Correll.

Det finnes ingen riktige eller gale måter å være jente på. Men Å være jente vil sørge for at uansett hvem du er, kommer du til å være helt genial til det.

(PS. Lurer du på hvordan gutta har det? Les Å være gutt av James Dawson!)

Til toppen

Om forfatter

Hayley Long begynte å skrive tenåringsromaner mens hun jobbet som engelsklærer i Cardiff. Henns første tenåringsroman, Lottie Biggs is (not) mad, ble tildelt White Raven-merket for eksepsjonell barnelitteratur av International Youth Library. Siden har fingrene hennes stort sett ikke forlatt tastaturet. Hayley har vunnet Essex Book Award, og What's up with Jody Barton? ble nominert til en Costa Book Award. Hayley har også nytt ståheien rundt å være nominert til Queen of Teen. Å være jente er Hayleys første faktabok, og i tillegg skriver hun på sin neste roman.