Sylvelin Vatle

Sylvelin Vatle

Omtale

Sylvelin Vatle (f. 1957) er utdannet sosionom, og arbeider som skjønnlitterær forfatter. Hun har skrevet en rekke romaner, både for barn/ungdom og for voksne. For sin første roman «Alle kjenner vel presten?» mottok hun Tarjei Vesaas Debutantpris (1991).
Sylvelin Vatle er sterkt opptatt av fortellinger og fortellende pedagogikk. I tillegg til arbeidet som forfatter har hun arbeidet som forteller, litteraturformidler og miljøterapeut ved Kvaleberg Skole i Stavanger, og som forteller og litteraturformidler for barn og ungdom over store deler av landet.
Hun har også ledet en rekke skrive- og fortellerkurs for barn og voksne og hatt oppdrag som dramatiker for barn, både bak og på scenen.

Titler i salg

Viser 1 - 6 av 6

Bibliografi

2008 - Skatten i dragegrotta

2006 - Fenrisulvens forbannelse

2003 - Tim Brentloffs eventyr

2002 - Mørket bak Gemini

2002 - Gubben som ville fange jula i ein håv

2000 - Ville liljer

1999 - Stemmer fra Rogaland

1998 - Topphemmeleg dagbok for Lars

1996 - Den åttande dagen

1995 - Alle kjenner vel presten?

1993 - Bent skute - ei forteljing

1991 - Alle kjenner vel presten?