Sylvelin Vatle

Sylvelin Vatle

Omtale
Sylvelin Vatle er født i 1957 på Osterøy ved Bergen. Hun debuterte i 1991 med romanen Alle kjenner vel presten?, som hun fikk Tarjei Vesaas debutantpris for.
Titler i salg

Viser 1 - 6 av 6

Bibliografi

2008 - Skatten i dragegrotta

2006 - Fenrisulvens forbannelse

2003 - Tim Brentloffs eventyr

2002 - Mørket bak Gemini

2002 - Gubben som ville fange jula i ein håv

2000 - Ville liljer

1999 - Stemmer fra Rogaland

1998 - Topphemmeleg dagbok for Lars

1996 - Den åttande dagen

1995 - Alle kjenner vel presten? (cub)

1993 - Bent skute - ei forteljing

1991 - Alle kjenner vel presten?