Steffen Sørum

Omtale
Steffen R.M. Sørum (f. 1976) er førsteamanuensis ved Norsk barnebokinstitutt hvor han underviser i kreativ skriving. Han har skrevet for barn, ungdom og voksne og er mer opptatt av historie enn fantasy.
Bibliografi

2019 - Norsktoppen

2019 - Krigere

2018 - Endelikt

2018 - Du elsker meg

2018 - Invasjon

2018 - Fundamentalt nå

2018 - Legg cricket på is

2018 - Momentum

2014 - Vitseløve 2

2011 - Leseuniverset 5-7 Samfunnsfag 2: De store oppdagerne

2011 - Leseuniverset 5-7 Samfunnsfag 2: Slaget om Troja

2011 - Leseuniverset 5-7 Samfunnsfag 2: Dei store oppdagarane

2011 - Leseuniverset 5-7 Samfunnsfag 2: Slaget om Troja

2006 - Hilsen fra Lykkelandet