Pia Strømstad

Pia Strømstad

Titler i salg

Viser 1 - 6 av 6

Anmeldelser
"Forfatteren har vært flink til å finne fram til morsomme opplysninger som gjør at jeg får lyst til å lese videre. Det er mange tegninger i boka, og de fargerike illustrasjonene av Ketil Selnes er lett karikerte og morsomme, og tilfører teksten mange artige poenger."
Marit Hulleberg, Oppland Arbeiderblad17. mai
"En morsom Fakta-Løve om hvorfor vi feirer 17. mai."
Vårt Land17. mai
”Det er en frodig og morsom bok som har kommet ut på Cappelen Damm, med tekster av journalist og forfatter Pia Strømstad. Den fargerike og levende streken er det Drøbaks beskjeggede tegner Jan-Kåre Øien som har sørget for. Han får både julenisseskjegg og topplue til å flagre mens reinsdyr gjør fraspark i løse luften. (…) At boka har et litt gammeldags, nostalgisk preg, gjør den ekstra koselig å bla i.”
Mariann Leines Dahle, Akershus AmtstidendeDen store faktaboka om julenissen
“Her får du svar på alle spørsmål du kan komme på når det gjelder julenissen (…) du og barna får mye morsom kunnskap som kan deles i hyggelige juleselskaper.”
Elisabet Høye, Foreldre & BarnDen store faktaboka om julenissen
Bibliografi

2017 - Julenissen

2017 - 17. mai

2014 - 17. mai

2012 - Julenissen

2011 - Olje

2009 - Den store faktaboka om julenissen

2005 - Spøkelser

2005 - Flygende tallerkener og små grønne menn

1999 - Spiselige gaver

1995 - Spiselige gaver