Monika N. Yndestad
© Foto: Astrid Waller

Monika N. Yndestad

Omtale

Monika N. Yndestad (f. 1964) fikk Nytt blod - Maurits Hansen-prisen for sin krimdebut Jentene fra balletten i 2013. Gapestokk kom året etter. Den tredje boken i serien, Graven, utkom våren 2018.

Monika Yndestad skriver underholdende og realistisk journalistkrim med høyt tempo og driv. Gjennom hovedpersonen Alice Bratt danner forfatteren et levende bilde av det tøffe og til tider kyniske miljøet i nyhetsredaksjonen i BA.

Titler i salg

Viser 1 - 6 av 6

Anmeldelser
«Dette er en underholdende og eksepsjonelt god krimroman. Helstøpt spenning fra første til siste side.»
 
Simen Ingemundsen, BygdebladetGraven
«Samfunnsengasjert spenning.»
 
Bjarne Tveiten, FædrelandsvennenGraven
"Gjennom de tre kriminalfortellingene om Alice Bratt har Monika N. Yndestad etablert seg som en solid forfatter som kombinerer krim og samfunnskritikk. Det er krim som vil mer enn å underholde. I et hverdagslig, jordnært og klisjéfritt språk, og med en uvanlig god observasjonsevne, har Yndestad også denne gang skrevet en uhyggelig og virkelighetsnær fortelling fra bergensområdet."
 
Gro Jørstad Nilsen, Bergens TidendeGraven
Bibliografi

2018 - Tannpine

2018 - Løvemannen

2018 - Arvingen

2018 - Lauras tap

2018 - Falsk mynt

2018 - Vognmannen

2018 - Graven

2018 - Ansiktsløs

2018 - Malene fra Vika

2018 - Silkekjolen

2018 - Løvemannen

2018 - Narrespillet

2018 - Bergens mest forhatte mann

2018 - På dypt vann

2018 - Dømt av bygdedyret

2018 - Oppgjørets time

2017 - Lekende lett

2014 - Gapestokk

2012 - Jentene fra balletten