Martha Hall Kelly

Anmeldelser
«Dyp, rystende og grundig (…) den beste boken jeg har lest i løpet av hele året.»
Jamie Ford, forfatter av Hotellet på hjørnet av Bitter og SøtSyrinpikene
«Inspirert av faktiske hendelser og personer som har levd, har Martha Hall Kelly vevd sammen historiene til tre kvinner under andre verdenskrig som viser tapperheten, feigheten og ondskapen som fantes. Dette er en del av historien – kvinnehistorien – som aldri må bli glemt.»
Lisa See, forfatterSyrinpikene
«Kelly gjenskaper livet i Ravensbrück på en svært overbevisende måte.»
Kirkus ReviewsSyrinpikene
«En overbevisende debutroman (…) Denne pageturneren viser hva sivile ble utsatt for i løpet av krigen, og i tillegg får vi Kellys levende beskrivelser av hendelsene og hennes storartede karakterer.
Publishers WeeklySyrinpikene
«Svært gripende og minneverdig. Denne imponerende debuten burde appellere sterkt til lesere som likte Kristin Hannahs Nattergalen og Anthony Doerrs Alt lyset vi ikke ser.»
Library Journal (starred review)Syrinpikene
«En sterk historie for alle typer lesere. (…) Martha Hall Kelly gir oss et direkte glimt inn i en av historiens mest skremmende hendelser. (…) Jeg ble rørt til tårer.
San Francisco Book ReviewSyrinpikene
«En fengslende pageturner (…) Syrinpikene tilhører den nyskapende kategorien skjønnlitteratur som ser på historien på nytt fra et kvinnelig ståsted. Den er klok og tankevekkende i tillegg til at den er en god, gammeldags fortelling.»
Fort Worth Star-TelegramSyrinpikene
«Hjerteskjærende (…) Syrinpikene gir innsikt.
Bibliografi

2017 - Syrinpikene

2017 - Syrinpikene

2017 - Syrinpikene - Reklamepocket