Marian Keyes

Marian Keyes

Omtale
Marian Keyes er irsk og oppvokst i Dublin. Hun begynte å skrive i 1993, og to år senere utkom hennes første roman, Watermelon. Den ble fort en bestselger, i likhet med samtlige bøker hun har skrevet siden.
Titler i salg

Viser 1 - 32 av 32

Bibliografi

2018 - Et halvt års pause

2015 - God karma

2013 - Mysteriet i Mercy Close

2010 - En stjerne i natten

2008 - For god til å være sann

2007 - Rachels ferie

2007 - Lucy Sullivan skal gifte seg

2005 - En sak har minst tre sider

2004 - Sushi for nybegynnere

2003 - De Desperates Café

2002 - Vannmelonen