Lucy Dillon
© Tim Bishop

Lucy Dillon

Lucy Dillon vokste opp i Cumbria og studerte engelsk ved Cambridge. Hun har arbeidet som pressesekretær og juniorredaktør i et forlag. Nå bor hun i en liten landsby utenfor Hereford med en gammel rød Range Rover og altfor mange bøker. Handlingen i Lucy Dillons romaner er satt til Longhampton, en fiktiv landsby med en hundegård, små kaféer og et kunstgalleri.

Lucy vant the Romantic Novelists’ Association Contemporary Romantic Novel prize i 2015 for 100 umistelige ting og the Romantic Novel of the Year Award i 2010 for Ensomme hjerter og hjemløse hunder. I 2019 ble boken Der lyset slipper inn utgitt på norsk, og nåer hun aktuell med en ny hjertevarm roman: Alt jeg ønsket meg.

Anmeldelser

«Lucy Dillons bøker gjør verden til et bedre sted.»

«Bittersøt, elskverdig og fullstendig forløsende; den type bok som får deg til å ønske å leve ditt eget liv bedre.»

Jojo Moyes, .Alt jeg ønsket meg

"Denne er jeg sikker på at veldig veldig mange vil like godt. Jeg anbefaler den varmt."

Mariann Sæther Tokle, Lillasjel. BloggDer lyset slipper inn

«Dillon leverer enda en slager ... En bittersøt, rørende utforskning av det å gi slipp og stole på egne instinkter i møte med tvil».

Sara Lawrence, Daily MailDer lyset slipper inn

"Livsbekreftende, morsom og autentisk, Lucy Dillons fortelling pygger til et perfekt emosjonelt klimaks som får deg til å strekke deg etter lommetørklet."

Sunday ExpressDer lyset slipper inn

«En skikkelig feelgood roman om hvor viktig der er å leve livet til det fulle.»

"100 umistelige ting er en hjertevarm, håpefull, gjennomtenkt og rørende bok om å gi slipp på fortiden, ikke bekymre seg for fremtiden og gripe nåtiden med begge hender."

Beate Ellingsen, Heartart100 umistelige ting