Lucy Dillon
© Tim Bishop

Lucy Dillon

Lucy Dillon er en av de mest populære forfatterne innenfor den britiske feelgoodsjangeren, og bøkene hennes blir lest og elsket over hele verden. Hun vokste opp i Cumbria og studerte engelsk ved Cambridge. Hun arbeidet som pressesekretær og juniorredaktør i et forlag før hun begynte å skrive bøker på heltid. Nå bor hun i en liten landsby utenfor Hereford med en gammel rød Range Rover og altfor mange bøker. Handlingen i Lucy Dillons romaner er satt til Longhampton, en fiktiv landsby med en hundegård, små kafeer og et kunstgalleri.

Lucy vant the Romantic Novelists’ Association Contemporary Romantic Novel prize i 2015 for 100 umistelige ting og the Romantic Novel of the Year Award i 2010 for Ensomme hjerter og hjemløse hunder. I 2019 ble boken Der lyset slipper inn utgitt på norsk, i 2020 kom boken Alt jeg ønsket meg, og nå er hun aktuell med en ny hjertevarm roman: Leksjoner i kjærlighet.


Titler i salg

Viser 1 - 21 av 21

Anmeldelser

«Bittersøt, elskverdig og fullstendig forløsende; den type bok som får deg til å ønske å leve ditt eget liv bedre.»

Jojo Moyes, .Alt jeg ønsket meg

"Denne er jeg sikker på at veldig veldig mange vil like godt. Jeg anbefaler den varmt."

Mariann Sæther Tokle, Lillasjel. BloggDer lyset slipper inn

«Dillon leverer enda en slager ... En bittersøt, rørende utforskning av det å gi slipp og stole på egne instinkter i møte med tvil».

Sara Lawrence, Daily MailDer lyset slipper inn

"100 umistelige ting er en hjertevarm, håpefull, gjennomtenkt og rørende bok om å gi slipp på fortiden, ikke bekymre seg for fremtiden og gripe nåtiden med begge hender."

Beate Ellingsen, Heartart100 umistelige ting