Lisa Gardner
© Philbrick Photography
Omtale

Lisa Gardner er en av USAs største krimforfattere, og en gjenganger på toppen av New York Times' bestselgerliste. Bøkene hennes er trykket i over 22 millioner eksemplarer og utgitt i 30 land. Hun har vunnet en rekke priser, og flere av thrillerne hennes er filmatisert. Lisa Gardner har vært en bestselger i det norske massemarkedet i flere år, men fikk sitt gjennombrudd i Norge i 2015 etter å ha sjarmert publikum på Krimfestivalen i Oslo.

Gardner debuterte i 1992 under pseudonymet Alicia Scott med den romantiske spenningsromanen Walking After Midnight. Til sammen skrev Gardner 13 romantiske spenningsromaner. De senere årene har Gardner blitt en mester innen sjangeren psykologisk thriller, der hun kombinerer spenning og dypt psykologisk innsikt, og evner å skape karakterer som vekker følelser hos leserne.

Hun bor i New Hampshire med ektemann, tenåringsdatter og to hunder.

Bibliografi

2019 - Den perfekte familie

2017 - Rett bak deg

2016 - De overlevende

2016 - Finn henne

2015 - Fryktløs

2015 - Fritt fall

2014 - Fellen

2013 - Den andre datteren

2013 - Dødens time

2012 - Den som får leve

2012 - Den du elsker

2012 - Siste offer

2011 - Naboen

2010 - Si farvel

2007 - Borte

2007 - Flukt

2006 - Alene

2002 - Uskyldig morder*

2000 - Skinnet bedrar*