Lisa Gardner
© Philbrick Photography

Lisa Gardner

Lisa Gardner er en av USAs største krimforfattere, og en gjenganger på toppen av New York Times' bestselgerliste. Bøkene hennes er trykket i over 22 millioner eksemplarer og utgitt i 30 land. Hun har vunnet en rekke priser, og flere av thrillerne hennes er filmatisert. Lisa Gardner har vært en bestselger i det norske massemarkedet i flere år, men fikk sitt gjennombrudd i Norge i 2015 etter å ha sjarmert publikum på Krimfestivalen i Oslo.

Gardner debuterte i 1992 under pseudonymet Alicia Scott og skrev 13 romantiske spenningsromaner før hun begynte å skrive thrillere. Gardner kombinerer spenning og dypt psykologisk innsikt og evner å skape karakterer som vekker følelser hos leserne. Hun skriver gripende, smarte og lettleste psykologiske thrillere, der nerven i fortellingene er der fra første side, og hun løsner aldri grepet, men holder på leseren til siste punktum er satt.

LIsa Gardners to mest populære serier er D.D. Warren-serien, om den kvinnelige etterforskeren D.D. Warren, og FBI-profiler-serien, om den legendariske agenten Pierce Quincy og politidatteren hans Kimberly.

Titler i salg

Viser 1 - 40 av 45

Anmeldelser

«Spenningsfull og høyst troverdig, serien vil vinne nye fans med denne.»

Christine Tran, Booklist, Starred ReviewDen perfekte familie

«...genialt ovverraskende finale.»

Publishers WeeklyDen perfekte familie

«...en nådeløs sidevender full av Gardners velkjente vrier og vendinger.»

Jon Land, Providence JournalDen perfekte familie

«Den mesterlige fortelleren Lisa Gardner gjør en fremragende jobb med å bygge opp og utvikle forholdet mellom de to ødelagte, men sterke kvinnene... Plottet er, som alltid, innviklet og intenst.»

Jull Smith, RT Book ReviewDen perfekte familie

«Gardner har igjen skrevet en thriller med et vev av et plott, som bindes perfekt sammen i avslutningen.»

Amy Lingor, Suspense MagazineDen perfekte familie

«Med Den perfekte familie har Lisa Gardner fått enda et hakk i beltet.»

Sandra Wurman, Fresh FictionDen perfekte familie

«Spenningsfull og høyst troverdig, serien vil vinne nye fans med denne.»

Christine Tran, Booklist, Starred ReviewDen perfekte familie

«...genialt ovverraskende finale.»

Publishers WeeklyDen perfekte familie

«...en nådeløs sidevender full av Gardners velkjente vrier og vendinger.»

Jon Land, Providence JournalDen perfekte familie

«Den mesterlige fortelleren Lisa Gardner gjør en fremragende jobb med å bygge opp og utvikle forholdet mellom de to ødelagte, men sterke kvinnene... Plottet er, som alltid, innviklet og intenst.»

Jull Smith, RT Book ReviewDen perfekte familie

«Gardner har igjen skrevet en thriller med et vev av et plott, som bindes perfekt sammen i avslutningen.»

Amy Lingor, Suspense MagazineDen perfekte familie

«Med Den perfekte familie har Lisa Gardner fått enda et hakk i beltet.»

Sandra Wurman, Fresh FictionDen perfekte familie

Bibliografi

2020 - Aldri si det

2019 - Den perfekte familie

2017 - Rett bak deg

2016 - De overlevende

2016 - Finn henne

2015 - Fryktløs

2015 - Fritt fall

2014 - Fellen

2013 - Den andre datteren

2013 - Dødens time

2012 - Den som får leve

2012 - Den du elsker

2012 - Siste offer

2011 - Naboen

2010 - Si farvel

2007 - Flukt

2006 - Alene

2002 - Uskyldig morder*

2000 - Skinnet bedrar*