J.K. Rowling
© Photography by Debra Hurford Brown. © J.K. Rowling 2012
Omtale

J.K. Rowling er forfatteren bak de sju romanene om Harry Potter utgitt mellom 1997 og 2007, som til sammen har solgt mer enn 500 millioner eksemplarer, er distribuert til mer enn 200 territorier, blitt oversatt til 80 språk, og som har blitt åtte filmer av WarnerBros. Hun har skrevet tre følgebind til inntekt for veldedighet: Rumpeldunk gjennom tidene og Fabeldyr og hvor de er å finne til inntekt for Comic Relief, og Skalden Skurres historier til inntekt for hennes veldedighetsorganisasjon for barn, Lumos. Hennes nettsted og epubliseringsplattform Pottermore er det digitale navet i trolldomsverdenen. Selskapet ble lansert i 2012. Hun har nylig samarbeidet med forfatter Jack Thorne og regissør John Tiffany om teaterstykket Harry Potter og Barnets forbannelse del én og to, som hadde premiere i London sommeren 2016. J.K. Rowling har også skrevet en roman for voksne lesere, Den tomme stolen. Under pseudonymet Robert Gailbraith har hun skrevet tre kriminalromaner om privatdetektiven Cormoran Strike.

Titler i salg

Viser 1 - 20 av 45

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Anmeldelser
"Slik blir en moderne engelsk folkelivsskildring til et bilde av landsbyen som et eget klaustrofobisk miniatyrunivers. Det rommer like mange pasjoner og frustrasjoner, like mye usikkerhet, angst og tap, seire og nederlag, som resten av verden. Det hele er holdt i et nøkternt og endefram hverdagsspråk med et minimum av typografiske og kulisseskapende markører. En flott underholdningsroman."
Jan Askelund, Stavanger AftenbladDen tomme stolen
“Dette er jo en slags ”ekstra bok” for Harry Potter fansen, men den er så god at den står godt alene også (…) Dette er en bok jeg helt klart kan anbefale, morsom, lettlest og velskrevet.”
Rita Bang Kyllingstad, BokavisenSkalden Skurres historier
Bibliografi

2017 - Fabeldyr og hvor de er å finne: Det opprinnelige filmmanuskriptet

2016 - Harry Potter samleboks pocket 1-7

2016 - Harry Potter og Barnets forbannelse

2016 - Harry Potter og De vises stein

2014 - Harry Potter og fangen fra Azkaban

2014 - Harry Potter og Halvblodsprinsen

2014 - Harry Potter og Føniksordenen

2014 - Harry Potter og mysteriekammeret

2014 - Harry Potter og Dødstalismanene

2014 - Harry Potter og ildbegeret

2012 - Den tomme stolen EPUB leseprøve

2012 - Den tomme stolen

2012 - Den tomme stolen-stor leseprøve til bokhandel

2011 - Harry Potter og Halvblodsprinsen

2011 - Harry Potter og Føniksordenen

2011 - Harry Potter og Dødstalismanene

2011 - Harry Potter samleboks pocket 1-7

2008 - Skalden Skurres historier

2008 - Harry Potter og Føniksordenen

2007 - Harry Potter og Dødstalismanene

2005 - Harry Potter og Halvblodsprinsen

2002 - Harry Potter dagbok

2001 - Harry Potter og ildbegeret

2001 - Harry Potter - gavekassett (bok 1 - 4)

2000 - Harry Potter og de vises stein

2000 - Harry Potter og fangen fra Azkaban

2000 - Harry Potter og mysteriekammeret