Omtale
Ina Strøm er utdannet journalist og har en bred erfaring fra media, blant annet fra ulike redaksjoner i NRK. Hun har vært praktikant ved Norges ambassade i Tokyo og reist jevnlig til Japan.
Anmeldelser
«...En bok å investere i før en reise til Japan, men uten at det er som en guidebok til byen i og for seg. Den fungerer best som et bakteppe til egen utforskning.»

«Ina Strøms bok er muntlig, direkte og lett i språket, med glimt i øyet.»

«Vakre bilder fra Tokyo er gjennomgående illustrasjoner i boka.»


 
Mette, Reiselykke.com (Norges største reiseblogg)Alt dette er Tokyo

(...) Ina Strøm har skrevet en fantastisk kjærlighetserklæring til en by hun kjenner godt. Det er for ordens skyld ingen reiseguide av den tradisjonelle sorten, men en god introduksjon til en spennende by sett fra menneskene som bor der – med norske referansepunkt. Rett og slett en nydelig og til tider poetisk skildring som tar for seg alt fra daglige ritualer til historiske hendelser som preger hverdagen. Boka kommer også illustrert med forfatterens egne bilder. Alt dette er Tokyo. Vi har lyst til å oppleve alt sammen!

 
Runar Larsen, Magasinet ReiselystAlt dette er Tokyo
(...) «Bli med til Tokyo og la deg smitte av Inas engasjement, med et unikt og hverdagslig utforskende perspektiv fra gata.» (...)

(...) «Hvorfor jeg valgte å skrive om boka i bloggen min der jeg også opplyser? Fordi diagnoser er ikke alt! Også med diagnoser så vel som uten tror jeg, finner man både glede og interesse for reiser, opplevelser og mennesker. Mange med Asperger er dessuten spesifikt opptatt av Asia, av ukjent årsak. Kanskje er det noe med levereglene som er veiledende, forutsigbare og føles trygge og gode.» (...)


Helene Larsen, Bloggen aspergerinformator.comAlt dette er Tokyo