Hilde Ringen Kommedal
© Foto: Rita Myrseth

Hilde Ringen Kommedal

Omtale

Hilde Ringen Kommedal har bachelorgrad i sosiologi og arbeidserfaring som journalist, informasjonskonsulent og studieinstruktør. For tiden har hun permisjon for å studere administrasjon og ledelse. Ringen Kommedal er født i 1976 og kommer fra Re i Vestfold.

Titler i salg
Anmeldelser
"Med utgangspunkt i egne erfaringer har forfatteren laget denne boken om en femårings opplevelse ved farens sykdom og død.(...) personlig er den, og på dette grunnlag et gripende dokument."
May Grethe Lerum, VGTror du pappa gråter?
"Forfatteren har her valgt å slippe til alle de tilsynelatende rare spørsmålene en unge kommer med - og samtidig kledd av seg selv ved å vise hvordan hun som sørgende mor reagerer. Til sammen blir dette en sorgmunter ferd gjennom ei vanskelig tid.(...) Kort sagt - ei realistisk barnebok om sorg og død."
Tore Grødem, Stavanger AftenbladTror du pappa gråter?
"Viktig om barns sorg (...) Hilde Ringen Kommedal har skrevet en ganske gripende - men likevel usentimental og ikke minst viktig - bok om samspillet forelder/barn som står overfor temaet sorg."
Lars Roger Furnes, SunnmørspostenTror du pappa gråter?
"Praktisk og forklarende er boka om Olav på fem år. Pappaen hans er død, og Olav lurer på om han gråter nå. Han sier mye annet rart også, Olav. Mye provoserende som barn på fem år kan finne på å si, fordi deres sorg er så annerledes enn voksnes. (...) Hele veien har gutten mange spørsmål. Og han får svar som det er lite å utsette på."
Marianne Lystrup, Vårt LandTror du pappa gråter?