David Baldacci
© Author Photograph by Yvonne Taylor

David Baldacci

Omtale
David Baldacci har skrevet 15 påfølgende New York Times bestselgere. Med sine bøker som er oversatt til mer enn 40 språk, i over 80 land og med nesten 70 millioner utgaver, er han en av verdens mest populære historiefortellere. Han er også en av grunnleggerne, sammen med sin kone, av Whish You Well Foundation. Det er en stiftelse som jobber for å støtte leseopplæring i USA. David Baldacci bor fortsatt i Virginia der han vokste opp, og vil gjerne at du besøker ham på www.DavidBaldacci.com , og stiftelsen på www.WishYouWellFoundation.org, og tar en titt på hans program for å spre bøker i USA på www.FeedingBodyandMind.com.
Titler i salg

Viser 1 - 32 av 32

Anmeldelser
Et overbevisende mysterium med emosjonell tyngde.
Library Journal (starred review)Siste skanse
(Amos Decker) er en av de mest unike protagonistene noensinne i thrillersjangeren... David Baldacci har alltid vært en førsteklasses thrillerforfatter... (hans) utrolige fantasi og komplekse plott gjør en hver av hans bøker til en ekte godbit for thillerleserne. Siste skanse er ikke noe unntak.
Bookreporter.comSiste skanse
Underholdende og oppløftende. Siste skanse er en rik roman som har mangt å by på. I beste Baldacci-stil er det heftig action.(...) Fullstendig oppslukende.
Associated PressSiste skanse

David Baldacci has sold more than 110 million copies of his books around the world. That doesn’t happen by luck, accident, or chance–he’s one of the most famous and bestselling novelists alive today for a reason. He has a ton of talent, with little to no weaknesses in his writing. Solid from top to bottom, with a near-perfect understanding of how to tell a story, Baldacci is a blistering force in the world of thrillers.

If you aren’t reading his stuff, you should be!

The Real Book Spy, Grand Central PublishingSiste skanse
Riddled with implausible situations and light on the research, this plodding tale is for die-hard Baldacci fans only.
Kirkus ReviewSiste skanse

Baldacci has mastered the art of creating a page-turner for his fans. He draws his readers deep into his story by creating scenes that leave the reader suspended at the end of the chapter, unable to put the book down.

Baldacci excels at developing interesting, three-dimensional protagonists, and he has given Decker an interesting personal situation—he has two characteristics that separate him from everyone else: hyperthymesia, an autobiographical memory, and synesthesia, a neurological condition of sensory pathways. He uses these two involuntary characteristics to help him resolve this case.

Baldacci fans will not be disappointed, and The Last Mile gives good reason to look forward to the next Amos Decker thriller.

(Judith Reveal lives in rural Maryland. She is the author of the Lindsey Gale Mystery series including: Cheating Death, The Music Room, A House to Kill For; historical fiction, The Brownstone; and nonfiction The Four Elements of Fiction: Character, Setting, Situation, and Theme; Around Greensboro; as well as a memoir, Essays on Growing up Middle Class in Post World War II America.)

Judith Reveal, new york journal of booksSiste skanse
Bibliografi

2019 - Siste skanse

2019 - Flukten

2018 - De glemte

2017 - Uslettelig minne

2017 - Attentatet

2016 - Uskyldig

2016 - King og Maxwell

2015 - Frels oss fra det onde

2015 - For enhver pris

2015 - Nullpunktet

2015 - Den sjette mannen

2014 - Dobbeltspill

2014 - Frels oss fra det onde

2013 - For enhver pris

2012 - Presidentfamilien

2011 - Guddommelig rettferdighet

2011 - Hele sannheten

2010 - Samlerne

2010 - Hevnerne

2009 - Et enkelt geni

2006 - Kamelklubben

2005 - Tidens spill

2004 - Et eneste sekund

2002 - Til siste mann

2002 - Hjem til jul

2001 - Mor, vi trenger deg

2001 - Avsløring på høyt plan

2000 - Sannhetens time

1999 - Vinneren

1998 - Absolutt kontroll

1996 - All makt 2