Omtale
Dan Brown er en av verdens mest populære spenningsforfattere, og hylles for sin evne til å forvandle kunnskaper til drivende spenning. Han har skrevet flere bestselgende romaner, blant annet Da Vinci koden, en av verdens mest solgte romaner gjennom alle tider. Han vokste opp i et hjem preget av interesse for både vitenskap og religion, noe som ga inspirasjon til spenningsromanene som tar utgangspunkt i innfløkte koder, mystiske religiøse organisasjoner, histore og vitenskap.

Browns nyeste roman, Opprinnelse, tar for seg noen av menneskehetens mest grunnleggende spørsmål: Hvor kommer vi fra? Hvor er vi på vei?
Titler i salg

Viser 1 - 34 av 34

Bibliografi

2017 - Opprinnelse

2017 - Opprinnelse

2013 - Inferno

2010 - Iskaldt bedrag

2009 - Det tapte symbol

2008 - Da Vinci-koden

2008 - Engler og demoner

2006 - Den digitale festning

2006 - Iskaldt bedrag

2006 - Iskaldt bedrag

2005 - Den digitale festning

2004 - Da Vinci-koden

2004 - Engler og demoner