Dan Brown
© credit Dan Courter
Omtale
Dan Brown er en av verdens mest populære spenningsforfattere. Dan Brown hylles for sin evne til å forvandle kunnskaper til drivende spenning. Han vokste opp i et hjem preget av interesse for både vitenskap og religion. Det ga inspirasjon til hans populære spenningsromaner som tar utgangspunkt i innfløkte koder, mystiske religiøse organisasjoner, histore og vitenskap.
Bibliografi

2013 - Inferno

2010 - Iskaldt bedrag

2009 - Det tapte symbol

2008 - Da Vinci-koden

2008 - Engler og demoner

2006 - Den digitale festning

2006 - Iskaldt bedrag

2006 - Iskaldt bedrag

2005 - Den digitale festning

2004 - Da Vinci-koden

2004 - Engler og demoner