Carina Westberg

Carina Westberg (f. 1972) er oppvokst på Kjeller, men bor i Oslo. Hun bokdebuterte i 2004 med Trettenkloa, første bok i serien om Absalom og Miranda, skrevet sammen med Tore Aurstad. Så langt har forfatterskapet vært preget av en forkjærlighet for grøss, spenning og mysterier. Ved siden av skrivingen jobber hun som oversetter.

Titler i salg

Viser 1 - 23 av 23

Bibliografi

2021 - Stå dønn stille & Knask eller knep (2 i 1)

2019 - Snushanen Hilmar: Mordet i hønsegården

2017 - Løp for livet!

2014 - Djevelpakten

2013 - Rett i strupen!

2010 - Knask eller knep!

2007 - Fakkelskrømtet

2007 - Løpet er kjørt!

2006 - Stå dønn stille!

2005 - Benjamin Svartfeldts labyrint

2004 - Trettenkloa